fbpx

Van harte gefeliciteerd met de beslissing die jij hebt genomen om het vanaf vandaag ànders te doen! Er wordt jou een e-mail gestuurd met alle praktische informatie. Niks ontvangen? Check dan zeker je SPAM!

Hierbij wil ik jou nog 3 tips meegeven die jou zullen helpen om het maximale uit dit webinar te halen :
 
    1. Download het werkboek om met de oefeningen aan de slag te gaan. Dit werkboek is zodanig opgesteld om ervoor te zorgen dat jij doelgerichte actie kan ondernemen.
    2. Blokkeer 1 uur 35 de tijd in jouw agenda om op die manier onverdeelde aandacht aan jouw eigen groei te kunnen geven.
    3. HEB EEN OPEN MIND! Ik daag jou uit om de inzichten die ik jou zal meegeven in vraag te durven stellen en open te staan voor nieuwe ideeën en concepten.
 
Wanneer jij deze 3 tips voor jezelf zal toepassen, dan zal jij jezelf verbazen!

Profiteer nu éénmalig van dit unieke aanbod!

Het wordt tijd dat je jou gaat focussen op datgene wat je wél wil ipv datgene wat je niet meer wil!

Waar wij mensen énorm goed in zijn is dat wij héél veel aandacht kunnen geven aan datgene wat we niet meer willen. We piekeren erover. Liggen nachtenlang wakker. Voelen ons gefrustreerd. Zijn constant vicieuze cirkeltjes aan het draaien met als gevolg dat we keer op keer dezelfde resultaten neerzetten waar we alles behalve tevreden mee zijn. 

Het meest frappante van allemaal is dat we geen flauw idee hebben van wat we in de plaats willen. We durven er zelfs niet bij stil te staan over erover na te denken hoe anders ons leven er zou kúnnen uitzien moesten we àlles, maar dan ook àlles kunnen bereiken wat we maar willen. 

Wat zal je ontdekken in deze online training?

Krijg onmiddellijk toegang tot deze online training met énorm krachtige en effectieve oefeningen om mee aan de slag te kunnen gaan.

BONUS :

Ontvang als bonus deze visualisatie ‘Creëer je droomleven’. Deze zal je helpen om je visie helderder te maken en de toekomst die je voor ogen hebt naar je toe te trekken. 

Nu tijdelijk voor 29 euro ipv 49 euro!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.