fbpx

Wordt er teveel bepamperd?

Schrijf je nu in voor m'n gloednieuw interactief webinar

op donderdagavond 4 april van 19u30 tot 21u.

*met opname

Deze vraag gaan we langs alle hoeken en kanten bekijken in m'n gloednieuw Gratis Webinar die door zal gaan op donderdagavond 4 april van 19u30 tot 21u. 

Wanneer ik op netwerkevents aanwezig ben, of gesprekken heb met coachees, CEO's, HR Managers, ouders, leerkrachten of wat dan ook, is dit een woord die heel vaak gebruikt wordt wanneer het gaat over mensen, kinderen, collega's, leidinggevenden, ... die met uitdagingen te maken hebben.

Het feit alleen al dat velen dit woord in de mond nemen is voor mij des te meer een reden om eens in te zoomen op dit topic en te bekijken wat er werkelijk aan de hand is en of er effectief te veel bepamperd wordt in onze maatschappij.

Uiteraard is het hier niet zo simpel om gewoon 'JA' of 'NEE' te antwoorden en zijn er heel wat facetten die hier onderzocht dienen te worden.

Om die reden zal ik jou na inschrijving vragen jouw ongezouten mening hieromtrent te geven en hoe jij tegenover staat. 

Deze meningen, perspectieven én mijn visie erachter vanuit m'n ervaring als coach & trainer neem ik mee in een interactief gloednieuw webinar waar we samen oplossingsgericht gaan kijken hoe we samen kunnen bouwen aan een maatschappij, werkomgeving, relaties, ... waar we weerbaarder dan ooit zijn en waar we beter dan ooit kunnen leren omgaan met de uitdagingen waar we vandaag als mensheid mee te maken hebben. 

testimonials

WAT ANDEREN ZEGGEN

Sven De Varé


Tijdens één van Hannelore haar trainingen heb ik een openbaring gehad. Dit heeft me zoveel deugd gedaan en heeft me ook geholpen om goed te presteren op mijn triatlon die ik de dag erna had ingepland staan. 

SIGRID V GESTEL


Hannelore ademt positieve vibes uit! De energie springt ervan af tijdens haar trainingen en doet me nog meer 'goesting' krijgen om de allerbeste versie van mezelf te zijn. De inzichten worden ook op zo'n manier gebracht dat je ze direct begrijpt en dankzij de oefeningen tussendoor effectief kan toepassen én integreren. Topmadam en echte wereldklasse! 

tasha verschueren


Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.


Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.

kristin bemelmans


Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar trainingen krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar trainingen gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore

Cindy kouwijzer


Als je op een bepaalt punt in je leven de bomen door het bos niet meer ziet, als alles teveel wordt en je jezelf niet meer herkent moet je bij Hannelore zijn. Samen met jou gaat ze op pad en laat ze je zelf de weg terugvinden. Enige vereiste is dat je bereid bent met jezelf aan de slag te gaan. Een topmadam met een duidelijke visie en missie. You 'Rock' Hannelore! 

olivia stas


Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op m'n gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben. Liefs

Wie is jouw teacher?

Negen jaar geleden stond ik voor de spiegel en zei ik tegen mezelf : ‘Hannelore, waar zijt ge in godsnaam mee bezig?’. Ik zat vast in m’n relatie, kwam elke dag met barstende koppijn thuis van m’n werk, zorgde niet voor mezelf, woog 82 kilo en huilde mezelf elke nacht in slaap. Plus ik liet m'n gemoedstoestand continu afhangen van allerlei externe factoren waar ik zelf geen vat op had. 

Ik wou het anders!

Ik kon en wou niet geloven dat dit alles was wat het leven me te bieden had en vanaf die dag heb ik de belofte gemaakt aan mezelf dat ik alles op alles zou zetten om mezelf beter te leren kennen en een leven uit te bouwen zoals ik dat écht wil.

Eén ding ben ik mee moeten stoppen :

Mezelf bepamperen.


Wordt er te veel bepampert?

Interactief webinar op donderdag 4 april 2024 

van 19u30 tot 21u - Live Online via Zoom*


*Kan je er niet live bij zijn? Dan krijg je de opname achteraf toegestuurd.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>