fbpx

Gratis Event

BOOST JE MINDSET

Geef de herfst/winterdip geen kans

Het is weer die tijd van het jaar..
 
En zeker na een fantastische zomer met megaveel uren zon is de switch naar de herftst énorm voelbaar.
Tijdens dit GRATIS EVENT krijg je een aantal manieren mee om deze herfst/winterdip tegen te gaan en ontdek je hoe je er kan voor zorgen dat je energiepijl hoog kan blijven doorheen het najaar.

Donderdag 10 november

Online via Zoom van 19u30 tot 21u00.

Jouw gastvrouwen van de avond zijn Nele De Bruyn en Hannelore Pante.

Ik schrijf me in

Herken je jezelf in 1 of meerdere symptomen tijdens de winter?

 • Langdurige somberheid
 • Prikkelbaarheid
 • Verwardheid
 • Nervositeit
 • Lusteloosheid
 • Vermoeidheid
 • Slechte concentratie
 • Geen zin in sociale contacten
 • Weinig gevoel voor eigenwaarde 
 • Veel behoefte om te slapen
 • Niet uitgerust wakker worden
 • Angst
 • Paniek
 • Kortademigheid
 • Vergeetachtigheid
 • Stress

Ben jij klaar om het meest energievolle najaar ooit tegemoet te gaan?

Wat mag je verwachten?

01

Je zal te weten komen hoe het komt dat zoveel mensen last hebben van een herfst/ winterdip en wat dit concreet inhoudt.

02

We gaan dieper inzoomen op de symptomen en waar deze concreet vandaan komen.

03

Je zal leren hoe je mind werkt en vooral ook hoe je door je mind te trainen ervoor kan zorgen dat je je meest energievolle najaar ooit tegemoet gaat!

Jouw Gastvrouwen

Nele De Bruyn

Ik ben Nele De Bruyn, gepassioneerd door het brein, ons denken en het ongelooflijke potentieel dat we zélf hebben om hiermee aan de slag te gaan. Het is mijn doel en passie om die kennis te delen en mensen hiermee vooruit te helpen!

Ik ben regent Lichamelijke Opvoeding van opleiding (gaf een kleine 20 jaar sportlessen in het secundair en lager onderwijs); alsook Life Coach en Mind Expert. Ik hou nog steeds van sport: vooral fietsen op de koersfiets en joggen.

Momenteel coach ik mensen in mijn praktijk om voorbij te komen aan hindernissen in het leven, hier sterker uit te komen en doelen effectief te realiseren. Ik geef ook seminars, workshops, trainingen.

Ik kijk ernaar uit om jullie op donderdag 10 november te mogen equiperen!

Liesbeth Hofmans

Ik ben Liesbeth, een fitte veertiger, mama, en gepassioneerd door een gezonde geest in een gezond lichaam. Na een carrière van meer dan 20 jaar in de financiële sector, gooide ik vorig jaar het roer om en besliste ik mijn tijd te wijden, daar waar al jarenlang mijn passie ligt, namelijk de wereld van persoonlijke groei.

Meer dan 10 jaar geleden kwam ik tijdens mijn studies psychologie in contact met yoga en nog steeds is dit mijn 2e liefde.

Onder het motto ‘never stop learning’ startte ik in 2021 mijn opleiding als Mind expert. Ik viel van het ene aha-moment in het andere. En stond verbaasd wat een invloed ons denken heeft op ons leven en op de mensen rondom ons.

De kennis en de toepasbare tools die ik daar aangeleerd kreeg kan ik, als lifecoach, niet anders dan delen en doorgeven aan anderen.

Daarnaast ben ik een toegewijde yogateacher. Ik vind het heerlijk om mensen te laten landen op de mat en tegelijkertijd hun vat energie te laten overlopen.

Want ‘jij bent bent je mooiste leven waard’.

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen inspireren op donderdag 27 oktober.

Hannelore Pante

Als een hervormd zelf-saboteur weet ik hoe frustrerend het kan zijn om vast te blijven zitten in een comfortzone die alles behalve goed aanvoelt.

Mijn manier van leven en denken bezorgde me stress, angst, paniekaanvallen en énorm veel zelftwijfel. Het zorgde ervoor dat ik m’n grens niet kon aangeven en constant anderen aan het pleasen was. Ik was slachtoffer van m’n omstandigheden en had m’n leven totaal niet zelf in handen. 

Tot m’n eigen grootste ergernis heb ik jarenlang gestruggeld om hier komaf mee te maken, maar jaren lang zonder resultaat.

Vandaag weet ik dat de sleutel tot verandering in de ‘MIND’ ligt en ik zet dan ook elke dag opnieuw alles in het werk om dit zowel bij mezelf als bij m’n cliënten toe te passen zodat elk van ons z’n volle potentieel kan leren leven.

Ik kijk ernaar uit om je zowel op 27 oktober als 10 november te mogen equiperen!

Donderdag 10 november

Online via Zoom van 19u30 tot 21u00. 

Jouw gastvrouwen van de avond zijn Nele De Bruyn en Hannelore Pante

Ik schrijf me in

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.