fbpx

Ontdek de 5 stappen die jou helpen je potentieel te ontketenen


Online Live Training op donderdag 14 december van 19u30 tot 20u30

BREEK LOS UIT JE VERLEDEN EN GUN JEZELF EEN ONGELIMITEERDE TOEKOMST

We geloven maar al te vaak dat het leven iets is wat ons overkomt, we alles maar moeten ondergaan en we zelf geen invloed hebben op de resultaten in ons leven. 

Niet is minder waar!

Wanneer wij als mens zijnde de controle leren nemen over onze emotionele en mentale staat van zijn, dan kunnen wij ons leven inrichten op de manier dat wij dit willen. 

Hoe?

In deze training kom je de 5 stappen te weten die hiervoor nodig zijn


Dit is wat je leert

  • Vervang stress en overweldiging door zelfvertrouwen en nieuwe resultaten
  • Herprogrammeer je brein. Verander je verhaal - verander je leven
  • Haal meer energie uit je dag en train jezelf op celniveau om meer uit jezelf te halen en meer ten dienste te kunnen zijn van anderen
  • Creëer persoonlijk succes op élk levensgebied
  • Verleg je grenzen en ga voor ongelimiteerde groei

Wat in deze training aan bod zal komen zijn principes en inzichten waarvan ik geloof dat élk kind dit zou moeten leren op school. Het zijn basisregels om een goed leven te kunnen leiden en je volle potentieel te kunnen leven. Ik gun het iedereen uit de grond van m’n hart om dit te kunnen leren en de inzichten te kunnen toepassen in z’n eigen leven.

Jij hoeft geen genoegen te nemen met jouw resultaat vandaag!

Ongeacht jouw leeftijd ..

Ongeacht jouw achtergrond ..

Ongeacht jouw diploma …

Waar jij vandaag ook staat, het maakt niks, maar dan ook niks uit!

De wil om vooruit te komen en een open mind voor nieuwe ideeën volstaat om je leven vanaf vandaag 180° te kunnen draaien en je invloed te claimen.

Wie is jouw teacher?

Zeven jaar geleden stond ik voor de spiegel en zei ik tegen mezelf : ‘Hannelore, waar zijt ge in godsnaam mee bezig?’. Ik zat vast in m’n relatie, kwam elke dag met barstende koppijn thuis van m’n werk, zorgde niet voor mezelf, had overgewicht en huilde mezelf elke nacht in slaap. Plus ik liet m'n gemoedstoestand continu afhangen van allerlei externe factoren waar ik zelf geen vat op had. 

Ik wou het anders!

Ik kon en wou niet geloven dat dit alles was wat het leven me te bieden had.

Vanaf die dag heb ik de belofte gemaakt aan mezelf dat ik alles op alles zou zetten om mezelf beter te leren kennen en een leven uit te bouwen zoals ik dat écht wil.

Vandaag verbaas ik mezelf elke dag van waar ik werkelijk toe in staat ben en heb ik meer en meer de regie over m'n leven.

Wat ik kan, dat kan jij ook!


Ontdek de 5 stappen die jou helpen je potentieel te ontketenen

Meld je nu aan voor deze gloednieuwe training die doorgaat op donderdag 14 december van 19u30 tot 20u30, live online via Zoom

VINK DE CHECKBOX AAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>