fbpx

DE TWEEDE EDITIE

ZATERDAG 17 FEBRUARI 

'HET BOEKENHOF', Niel

WORKSHOP MET HANNELORE PANTE

7 vaardigheden van een passionele & respectvolle relatie

Wanneer ook maar één van deze 7 vaardigheden ontbreekt, kan dat pijn, boosheid, frustratie en angst veroorzaken. Als je echter weet hoe je deze ten volle kan inzetten kun je de basis leggen voor een bevredigende relatie met alle passie en opwinding waar je ooit van gedroomd hebt.

Als je een relatie hebt, is het gemakkelijk om te denken dat je alles wel door hebt. Maar de waarheid is dat het vinden van een partner heel anders is dan het behouden ervan. Een succesvolle relatie is er dan ook eentje waar er voordurend aan wordt gewerkt.

In het begin heb je er waarschijnlijk veel werk in gestoken. Je wijdde al je middelen, al je tijd en al je aandacht aan je partner. Maar ergens onderweg begon je de relatie als vanzelfsprekend te beschouwen. Je voelde je op je gemak en stopte met het nodige werk erin te steken. Wanneer dat gebeurt, kan de relatie beetje per beetje beginnen te slabakken. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Als je wil leren hoe je een succesvolle relatie kan hebben, dan kan dat! Er zijn hulpmiddelen om je te begeleiden bij het vinden én behouden van een partner, waarin de sleutels tot een succesvolle relatie worden uitgelegd. 

Het begint met naar binnen kijken. Om het beste in je partner naar boven te halen, moet je de beste versie van jezelf zijn. Als je dat doet, kun je beslissen wat je echt wilt en nodig hebt in een relatie. Vervolgens kan je de bewezen strategieën leren die de meest succesvolle relaties voeden en hoe je deze op je eigen relatie kan toepassen. Zelfs als je het gevoel hebt dat de vlam reeds is uitgeoofd, kan je de passie die je ooit had nog steeds opnieuw aanwakkeren door toewijding & communciatie.

Deze workshop op de 2de editie van Let's Connect geeft jou alvast de kickstart richting een relatie vol passie. 

Ben je single? Dan is deze workshop ook zeker eentje die je niet mag missen om met de beste mindset mogelijk in je volgende relatie te kunnen staan en te leren van afgelopen relaties.

LEZING VAN PAULIEN MAES

Creëer een diepgaande relatie met jezelf


Liefde, er is al heel wat over geschreven, gezongen en gedicht. Allemaal hunkeren we naar die mooiste puurste vorm van liefde. We zoeken het bij een bepaald persoon die ons dat geluk kan brengen, sterker nog, we hebben er vaak heel wat voor over om die liefde te ontvangen, soms ten koste van onszelf.

De relatie met jezelf vormt namelijk de basis voor elke andere relatie in je leven. De voorwaarde om een diepgaande relatie met een ander op te bouwen is een diepgaande relatie met jezelf hebben. Ik vertel je graag meer over hoe de relatie met jezelf al je andere relaties vorm geeft, hoe je de relatie met jezelf kunt verdiepen en van daar uit kunt gaan naar die onvoorwaardelijke authentieke Liefde voor jezelf én de ander!

Ware liefde ontstaat niet op het eerste gezicht. Het gebeurt niet tijdens een kopje koffie of een perfecte eerste date. Hoe graag we het ook willen geloven, de waarheid is dat een succesvolle relatie gebaseerd is op hard werken en vastberadenheid. 
Als je bereid bent om het werk te doen, zal je hiervoor beloond worden.

testimonials

Dit vonden de deelnemers van de eerste editie van 'Let's Connect'

Hannelore ademt positieve vibes uit! De energie springt ervan af tijdens haar trainingen en doet me nog meer 'goesting' krijgen om de allerbeste versie van mezelf te zijn. De inzichten worden ook op zo'n manier gebracht dat je ze direct begrijpt en dankzij de oefeningen tussendoor effectief kan toepassen én integreren. Topmadam en echte wereldklasse! 

Sigrid Van Gestel

Top dag, inspirerend op verschillende vlakken.
Top locatie ook, goed in de watten gelegd door het personeel van Boekenhof.
Meer van dit!

Joris Ruytjens

Ik vond het een ontzettend fijne dag. Heb er echt van genoten. Je bent een supergoeie spreker en neemt mensen echt mee. 

Marc Mertens

Ben jij er 17 februari ook bij? 

Let's Connect

Editie 2 : Creëer De Ultieme Relatie

Praktisch

Zaterdag 17 februari  van 9u30 tot 17u in Bistro 'Het Boekenhof' in Niel (Antwerpen)

Lunch, versnaperingen, thee, koffie, water in begrepen

All in prijs : 99 euro

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>