fbpx

VERGROOT JOUW

PERSOONLIJKE 

KRACHT

EN GA VOOR BLIJVENDE VERANDERING

GRATIS 3-DAAGSE SUMMIT OM VAN JOUW 

LEVEN EEN MEESTERWERK TE MAKEN

13 - 15 maart 2024, telkens van 19u30 tot 21u

Live Online via Zoom

*met opname achteraf!

wat mag je verwachten?

DOORBREEK DE STATUS QUO

Maar al te vaak laten we onze omstandigheden, huidige situatie & identiteit die we onszelf geven ons tegenhouden.

Als je eerlijk bent met jezelf dan weet je diep vanbinnen dat je tot meer in staat bent dan de resultaten die je vandaag hebt staan. Of het nu op financieel, carrière, relationeel, emotioneel of fysiek vlak is.

En toch .. kan het zó moeilijk zijn om te veranderen, saboteer je jezelf en houd je jezelf zo hard tegen. 

Ik ken jou misschien niet persoonlijk, maar tóch ken ik jou. Omdat ik 'de mens' ken en reeds de laatste 8 jaar van m'n bestaan dag in dag uit toegewijd ben om meer en meer te weten te komen wat ons drijft en wat ons tegen houdt

Élk van ons heeft een gigantisch grote saboteur in ons die ons met veel plezier vast houdt op de plek waar we vandaag zitten, ook al hebben we vandaag resultaten staan die ons niet compleet vervullen. Die saboteur heeft ook een naam, namelijk 'HET BREIN'.

"Jouw brein is niet gemaakt om jou gelukkig te maken, maar om jou veilig te houden."

- Bob Proctor

TENZIJ ... Je leert hoe je jouw brein vóór jou kan laten werken ipv tegen jou. En vooral : Hoe je jouw brein kan laten samenwerken met je hart.

En dit is waar we op gaan inzetten tijdens deze 3-daagse gratis summit!

Teachings

Korte, krachtige en vooral ook simpele tools die jou onmiddellijk vooruithelpen.

Oefeningen

Sta open voor zelfreflectie en maak de oefeningen. Zonder massieve actie komt er geen verandering.

Q&A

Krijg de mogelijkheid om je eigen vragen te stellen op het eind van elke sessie. 

wat ga je leren

Wat ons als mensen drijft

Waarom zijn we wie we zijn? Waarom doen we wat we doen? Hoe komt het dat we onszelf & elkaar zó kunnen tegen houden? 


Na reeds honderden mensen te hebben begeleid in m'n webinars, groepscoachings, 1-1 trajecten, infoavonden en events kan ik zeggen dat elk van ons zich laat drijven door dezelfde behoeften en zich door dezelfde dingen laat tegenhouden.

Een krachtige identiteit

Het verhaal dat jij jezelf vandaag vertelt bepaalt mee welke identiteit je aan jezelf geeft, wat bijgevolg mee jouw redenen bepaalt waarom je wel of niet je toekomst kan veranderen.


We gaan jouw identiteit onderzoeken en deze een upgrade geven, zodat jij een nieuw vervolgverhaal kan schrijven.

Balans tussen IQ en EQ

Heel uitdagend topic, maar ó zo noodzakelijk. Zeker wanneer je ziet dat velen onder ons uber rationeel zijn, constant vast zitten in hun hoofd en wandelende to-do lijsten zijn geworden. Vaak vergeten ze dat ze emotionele wezens zijn.


Anderszijds kunnen we tot vervelends toe vast komen te zitten in onze emoties en niet vooruit geraken. 


Eén ding is zeker : We hebben beiden nodig! Hoe kunnen we er dan voor zorgen dat we beiden op de juiste manier en vooral ook op het juiste moment kunnen inzetten?

Van weten naar doen

Je mag dan nog zoveel diploma's hebben, opleidingen hebben gevolgd, boeken hebben gelezen, podcasts hebben beluisterd ... Dmv info alleen komt geen transformatie. 


En dat is een heel grote achilleshiel in een wereld waarin we overspoeld worden door informatie. 


Je leert 5 onmisbare elementen die nodig zijn voor blijvende verandering en om succes in je leven te creëren. 

Ontdek de stappen die nodig zijn om blijvende verandering te creëren zodat je voor eens en altijd komaf kan maken met oude gewoonten die jou niet dienen.

testimonials

WAT ANDEREN ZEGGEN

Sven De Varé


Tijdens één van Hannelore haar trainingen heb ik een openbaring gehad. Dit heeft me zoveel deugd gedaan en heeft me ook geholpen om goed te presteren op mijn triatlon die ik de dag erna had ingepland staan. 

SIGRID V GESTEL


Hannelore ademt positieve vibes uit! De energie springt ervan af tijdens haar trainingen en doet me nog meer 'goesting' krijgen om de allerbeste versie van mezelf te zijn. De inzichten worden ook op zo'n manier gebracht dat je ze direct begrijpt en dankzij de oefeningen tussendoor effectief kan toepassen én integreren. Topmadam en echte wereldklasse! 

Cindy kouwijzer


Als je op een bepaalt punt in je leven de bomen door het bos niet meer ziet, als alles teveel wordt en je jezelf niet meer herkent moet je bij Hannelore zijn. Samen met jou gaat ze op pad en laat ze je zelf de weg terugvinden. Enige vereiste is dat je bereid bent met jezelf aan de slag te gaan. Een topmadam met een duidelijke visie en missie. You 'Rock' Hannelore! 

olivia stas


Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op m'n gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben. Liefs

tasha verschueren


Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.


Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.

kristin bemelmans


Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar trainingen krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar trainingen gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore

Wie is jouw teacher?

Negen jaar geleden stond ik voor de spiegel en zei ik tegen mezelf : ‘Hannelore, waar zijt ge in godsnaam mee bezig?’. Ik zat vast in m’n relatie, kwam elke dag met barstende koppijn thuis van m’n werk, zorgde niet voor mezelf, woog 82 kilo en huilde mezelf elke nacht in slaap. Plus ik liet m'n gemoedstoestand continu afhangen van allerlei externe factoren waar ik zelf geen vat op had. 

Ik wou het anders!

Ik kon en wou niet geloven dat dit alles was wat het leven me te bieden had en vanaf die dag heb ik de belofte gemaakt aan mezelf dat ik alles op alles zou zetten om mezelf beter te leren kennen en een leven uit te bouwen zoals ik dat écht wil.

Vandaag verbaas ik mezelf elke dag van waar ik werkelijk toe in staat ben en heb ik meer en meer de regie over m'n leven én is het mijn missie om anderen te helpen een vervuld leven voor zichzelf op te bouwen.

Want ik kan, dat kan jij ook!


Vergroot jouw persoonlijke kracht

3-daagse GRATIS summit van 13 - 15 maart 2024 

Telkens van 19u30 tot 21u - Live Online via Zoom*


*Kan je er niet live bij zijn? Dan krijg je de opname achteraf toegestuurd.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>