fbpx

Gratis Masterclass

STOP! Met jezelf in de weg te zitten!

Neem nu deel aan deze Masterclass en verbaas jezelf van waar jij werkelijk toe in staat bent!

Meld je nu aan voor de Gratis Masterclass 'STOP met jezelf in de weg te zitten'.

Waarom jij jezelf saboteert en 7 stappen om dit om te keren.

Je zal ontdekken:

Zij gingen jou reeds voor ..

Olivia
Olivia
Lees verder
Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op mijn gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben. Liefs
Tasha
Tasha
Lees verder
Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.
T.
T.
Lees verder
Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.
Martine
Martine
Lees verder
Hannelore heeft me geleerd dat het ego vooral uit angst bestaat en dat je zelf jouw keuzes moet maken en niet moet rekening houden met wat anderen daarvan denken.
Kristin
Kristin
Lees verder
Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar teachings krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar teachings gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore
Previous
Next

Hoe jij jezelf saboteert:

Jouw brein is niet gemaakt om jou gelukkig te maken, maar om jou veilig te houden!

En dit is dan ook ineens de reden waarom jij zoveel moeite hebt om positieve verandering in jouw leven te kunnen implementeren.

Dat je misschien wel wéét wat je zou moéten doen, maar zoveel f*cking moeite hebt om effectief actie te ondernemen en jezelf – net zoals krabben die in een emmer zitten – keer op keer door jezelf en jouw omgeving opnieuw in die emmer laten trekken.

Je saboteert jezelf dag in dag uit en doordat jij reeds zó vaak niet in jouw opzet bent geslaagd, ben je gaan geloven dat wat jij wil nu eenmaal niet mogelijk is ..

Maar .. Dat jij hier op deze pagina geraakt bent is een teken dat je nog  hoop hebt en verandering toch nog een kans wil geven.

Wat fantastisch is! 

Want ik kan jou met m’n hand op m’n hart zeggen..

IK BEN DAAR OOK GEWEEST!

"Als hervormd zelf-saboteur help ik jou om die mindset te creëren die vóór jou werkt ipv tegen jou."

Jarenlang heb ik mezelf in de weg gezeten. Heb ik de resultaten niet behaald die ik met hart en ziel wou behalen. 
   • Ik heb jarenlang te kampen gehad met een jojo-effect;
   • Had een haat-liefde verhouding met sport & gezondheid;
   • Ben tegen een burn-out aangelopen doordat ik mijn grens niet kon aangeven;
   • Ben meerdere malen gefaald in het opzetten van een eigen zaak;
   • Heb lang m’n relaties gesaboteerd omdat ik mijn falen en mijn onzekerheden op mijn geliefden projecteerde.
 
Het goeie nieuws is dat ik een methode heb ontdekt om het tij te keren. Een methode die jou zal helpen om dat verdomde brein die er alles aan doet om jou binnen je comfortzone te houden, ook al ben je niet tevreden met de resultaten binnen die comfortzone, te slim af te zin. 
Door deze methode toe te passen staat er mij vandaag niks meer in de weg om m’n dromen en doelen werkelijkheid te laten worden.
Vandaag werk ik elke dag opnieuw keihard om een leven uit te bouwen volgens mijn normen en waarden.
 
 
Doen er zich nog steeds uitdagingen voor in m’n leven? Oh, absoluut! Heb ik nog te kampen met negatieve emoties? Zeer zeker! Maar dankzij m’n kennis en ervaring weet ik vandaag wat ervoor nodig is om dicht bij mezelf te blijven, m’n grenzen te stellen, goed voor mezelf te zorgen, te luisteren naar datgene wat ik het meeste nodig heb en m’n doelen daar op af te stemmen.
Meld je nu aan voor de Gratis Masterclass 'STOP met jezelf in de weg te zitten'.

Waarom jij jezelf saboteert en 7 stappen om dit om te keren.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.