fbpx

Jouw persoonlijke SUMMIT DEAL staat klaar voor jou!


CREËER BLIJVENDE VERANDERING IN ÉLK ASPECT VAN JE LEVEN

05
Dagen
:
 
14
Uren
:
 
36
Minuten
:
 
22
Seconden

You missed out!


  • Leer de negatieve gedachten en patronen doorbreken die je tot op vandaag hebben tegengehouden (de patronen zijn er en binnenkort zul je ze leren zien).
  • Begrijp de MINDSET shift die nodig is om voor jezelf persoonlijk succes te kunnen bereiken.
  • Leer vol vertrouwen in je eigen centrum te staan en emotioneel fit te worden
  • Ontdek hoe je jouw impact op anderen kan vergroten.

Creëer duurzame relaties

met jezelf én anderen

Moeder waarom leven wij?


Behalve dat dit de naam is van een boek van Ludo Zielens en een gelijknamige tv serie, is dit een vraag die ons als mensheid wel eens kan bezig houden.


Na me 7 jaar te verdiepen in de zin van ons bestaan en in ons menselijk potentieel heb ik een 2-ledig antwoord die jou richting kan geven bij élke beslissing die je vanaf nu maakt in je leven.

Het mooiste cadeau dat je de wereld kan geven

is dat je van jouw leven een meesterwerk maakt!

brengt jou de volgende resultaten :

Wat mag je verwachten?

Dit is wat je krijgt wanneer je investeert in het IMPACT-traject

Maandelijkse Workshop van 3 uur + Teaching Videos

Maandelijks op zaterdagvoormiddag van 9u tot 12u komen we samen om een deep dive te doen. In het eerste deel laat ik een teaching aan bod komen rond de module waar we in zitten. In het tweede deel krijg je de mogelijkheid om je vragen af te vuren en gecoached te worden. Dit is een énorm krachtige manier om bij te leren, verbinding te vinden met de andere deelnemers en je uitdagingen rechtstreeks aan mij te kunnen voorleggen. Tussende verschillende workshops door ontvang je nog extra teaching videos met de krachtigste inzichten en oefeningen.


De eerste workshop vindt plaats op zaterdag 4 mei. Andere data worden meegedeeld na inschrijving.

Hechte community

Er wordt tijdens dit traject énorm ingezet op community, samenhorigheid en elkaar sterker maken. Wat je snel zal merken is dat je jou kan vinden in de verhalen van anderen wat ervoor zorgt dat we véél meer gemeen hebben met elkaar dan waar we ons vandaag bewust van zijn. Maak je klaar om dit te mogen ervaren!

Live Event

Op het einde van het traject komen we samen op een live event waar we iedereen fysiek samen brengen. Dit geeft jou de mogelijkheid om live te connecteren met gelijkgestemden en van elkaar te leren. Tijdens dit event gaan we een volledige dag een deep dive doen in een topic rond 'mindset' of 'zelfleiderschap'.


*Het live event zal doorgaan in oktober en neemt een volledige dag in beslag. Datum zal afhankelijk zijn van beschikbaarheid vd groep. 

Slechts plaats voor 6 deelnemers, dus wees er snel bij!

05
Dagen
:
 
14
Uren
:
 
36
Minuten
:
 
22
Seconden

You missed out!

Zie het als een ijzersterke master mind groep die elkaar ten volle stimuleert en aanmoedigt om stappen te zetten en te transformeren. De groep wordt bewust heel klein gehouden om ervoor te zorgen dat élk individu voldoende aan bod komt tijdens de workshops en ik elk individu van kortbij kan begeleiden én opvolgen.

De Modules

Module 1 : Mens-zijn

Er ligt een enorme kracht in 'mens-zijn'. Echter struggelen we maar al te vaak. Leven we met onzekerheden, draaien onze emoties ons in de soep, hebben we moeite met verandering en zorgt de snel veranderende wereld ervoor dat we vaak moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Deze module zet in op jezelf én je omgeving beter te leren begrijpen. Je leert welke verschillende persoonlijkheidstypes er zijn en hoe je op de beste manier mogelijk met hen kan omgaan.

Module 2 : Persoonlijke Kracht

Leiderschap begint bij jezelf. Wat je zelf niet hebt kan je niet doorgeven aan een ander. Leiderschap is invloed. En wanneer je invloed wil kunnen uitoefenen op iemand anders, dan moet je wel beginnen bij jezelf. Om die reden zetten we een volledige module in op hoe je in eerste instantie de controle kan krijgen over je eigen emoties en mentale staat van zijn

Module 3 : Durf te leven

In deze snel veranderende wereld is het angst die ons enorm tegen houdt om te veranderen. Angst voor onzekerheid. Angst om te falen. Angst om te kort te komen. Deze angst kan verlammend werken en kan ervoor zorgen dat we als mens of als organisatie cirkeltjes blijven draaien. Deze module zet alles op alles om jou anders te leren kijken naar angst en de moed te ontwikkelen om te durven gaan voor een nieuw resultaat.

Module 4 : Zelfzorg

Zelfzorg is het begin van alles. Net zoals zelfleiderschap is de manier waarop jij voor jezelf zorgt een voorbeeld voor anderen. Zelfzorg doe je dus niet enkel voor jezelf, maar voor alle generaties die achter je gaan volgen en voor iedereen waar jij invloed op hebt of in de toekomst nog een invloed zal op hebben. Zelfzorg is uiteraard veel meer dan maandelijks naar de wellness gaan of jezelf de tijd geven om een boek te lezen. Wat zelfzorg inhoudt en wat het zo krachtig maakt komt uitgebreid aan bod in deze module. 

Module 5 : Empower Anderen

Nadat we het nodige werk bij onszelf hebben verricht wordt het pas écht interessant. Want dan kunnen we wat we geleerd hebben doorgeven aan anderen en zien hoe we onze invloed op onze omgeving zo groot mogelijk kunnen maken. Dit is de meest krachtige module van allemaal. Weet dat wij als mens nog steeds het meest gelukkig worden wanneer we iets voor een ander kunnen betekenen. Echter mag dit niet ten koste van jezelf gaan, dus hierdoor is het belangrijk dat we éérst aan de slag gaan met module 1 tem 4 om je volledig klaar te stomen voor 'le moment suprême'. 

Deze module brengt betere samenwerkingen als resultaat.

Dit krijg je in het 'IMPACT'-traject

1

Online Teachings

Tussen de workshops door ontvang je maandelijks nieuwe teachings met  bewezen strategieën om persoonlijk succes te behalen in elk levensgebied

2

Maandelijkse Workshop

Gedurende 5 maand worden maandelijks workshops van telkens drie uur ingepland waar kennis omgezet wordt in oefeningen en waar we kunnen leren van elkaar.  Want zonder massieve actie geen verandering.


*We gaan van start op zaterdag 4 mei van 9 tot 12. Andere data worden meegedeeld na inschrijving. Hiervan wordt ook telkens een opname voorzien.

3

Hechte community

Er wordt énorm ingezet op de kracht van 'samen'. Want samen staat ieder sterker dan alleen en er zit een heel grote waarde in je omringen door gelijkgestemden die jouw grootste cheerleader zijn.

4

Live Event

Op het einde van het traject is een live event waar we gaan verbinden en een deep dive doen in telkens een ander topic. Dit zorgt ervoor dat jij als een ander mens naar huis gaat. Deze datum wordt 4 maand voordien kenbaar gemaakt.

Wacht niet langer en claim nu je SUMMIT DEAL. Geldig tem zondag 17 maart om 23u59 en slechts 6 plekken beschikbaar!

05
Dagen
:
 
14
Uren
:
 
36
Minuten
:
 
22
Seconden

You missed out!

jouw investering

Eenmalige betaling

euro

899


In 4 keer

euro

245 x 4


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>