fbpx

1-1 coaching

Als coach heb ik slechts één doel en dat is dat jij positieve en blijvende verandering kan teweeg brengen in jouw leven!

Ik ben van de overtuiging dat iedereen een coach kan gebruiken in zijn of haar leven. Iemand die jou accountable houdt om de beste versie van jezelf te kunnen worden. Iemand die jou ten allen tijde aanmoedigt en jouw hoogste goed vasthoudt. Ongeacht het resultaat dat je vandaag reeds hebt staan. Die jou waardevolle inzichten geven over jezelf. Een coach stelt jou de vragen die je niet aan jezelf kan stellen.

Wij mensen zijn gemaakt om te groeien en zolang we leven zullen er dingen veranderen in ons leven die onze huidige levenssituatie zullen veranderen. Willen of niet! Zou het dan niet handig zijn moest jij zélf kunnen bepalen hoe die verandering in jouw leven zal plaatsvinden?

Ik ben een énorme voorstander van onderstaande quote : 

“Het leven is 10 procent wat er met jou gebeurt en 90 procent hoe je erop reageert.”

Wat betekent dit concreet? 

Het maakt mij absoluut niks uit …

   • Wat jouw verleden is;
   • Waar je ooit in de fout bent gegaan;
    Welke ‘verkeerde’ keuzes je ooit hebt gemaakt;
   • Welk diploma je hebt;
    Welke resultaten je momenteel hebt staan in jouw leven;
   • Wat jouw financiële status momenteel is;
   • Wat jouw relationele status momenteel is …

Wat wél uitmaakt is dat jij voor jezelf de beslissing maakt om jouw eigen leven in handen te nemen en 100% verantwoordelijkheid te nemen voor elk resultaat dat jij momenteel in jouw leven hebt staan en dus ook bereid bent om het nodige te doen om er iets aan te veranderen, zonder de goedkeuring van iemand anders.

Kortom .. Je wil vooruit! Je wil het ànders! 

Wanneer jij hiertoe bereid bent kijk ik er énorm naar uit om naast jou te wandelen op jouw pad!

Grote kans dat je jou in één of meerdere stellingen herkent.

Als een hervormd zelf-saboteur weet ik als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om vast te zitten in een comfortzone die alles behalve goed aanvoelde.

Mijn manier van leven en denken bezorgde me stress, angst, paniekaanvallen en énorm veel zelftwijfel. Het zorgde ervoor dat ik m’n grens niet kon aangeven en constant anderen aan het pleasen was. Ik was slachtoffer van m’n omstandigheden en had m’n leven totaal niet zelf in handen. 

Tot m’n eigen grootste ergernis heb ik jarenlang gestruggeld om hier komaf mee te maken, maar jaren lang zonder resultaat.

 • Ik heb jarenlang gekampt met het jojo-effect;
 • Heb vastgezeten in een job die me veel zekerheid gaf, maar me diep ongelukkig maakte;
 • Heb m’n eigen relaties lang gesaboteerd;
 • Ben tegen een burn-out aangelopen.

Eén ding heb ik mezelf steeds beloofd en dat is dat ik nooit zou opgeven vooraleer ik een methode voor mezelf had gevonden die me kon helpen om een leven uit te bouwen volgens mijn eigen waarden en normen en niet volgens de normen van m’n omgeving en de maatschappij. 

Door jarenlang onderzoek, trial & error, mij te laten omscholen tot mindset coach & mind expert en zelf ook begeleid te worden door de beste coaches en mentors heb ik vandaag deze methode ontwikkeld en ben ik er énorm op gebrand om deze met jou te kunnen delen zodat ook jij een mindset kan creëren die vóór jou werkt ipv tegen jou!

Vandaag werk ik elke dag opnieuw keihard om een leven uit te bouwen volgens mijn normen en waarden. Doen er zich nog steeds uitdagingen voor in m’n leven? Oh, absoluut! Maar dankzij m’n kennis en ervaring weet ik vandaag wat ervoor nodig is om dicht bij mezelf te blijven, m’n grenzen te stellen, goed voor mezelf te zorgen en te luisteren naar datgene wat ik het meeste nodig heb.

Klaar om aan het roer te staan van je leven?

Praktisch

Ik werk zowel live als online. Afhankelijk van waar jij jou het meest comfortabel bij voelt.

De live-sessies gaan door in Gezondheidspraktijk Libertas, Antwerpsestraat 17, 2845 Niel  op maandag, dinsdag of vrijdag. Klik hier om doorverwezen te worden naar m’n agenda.

De online sessies zijn afhankelijk van m’n agenda en deze afspraak kan eveneens online worden gemaakt.

Vooraleer we van start gaan met een traject is er een gratis intake gesprek waarin wij elkaar kunnen leren kennen en kunnen zien of er een match is.

Omdat ik telkens streef naar resultaat voor m’n cliënt werk ik enkel in trajecten van 12 sessies. 

Note :   Weet dat verandering en het afleren van destructieve patronen tijd nodig heeft. Gun jezelf dan ook die tijd.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>