fbpx

Ik help jou om het beste uit jezelf én anderen te halen

Hej,

Ik ben Hannelore Pante

en identificeer mezelf het liefst als 'mens'.


Een mens die sinds 7 jaar een énorme passie heeft voor alles wat met ons potentieel als mens te maken heeft. Waarom wij zijn wie we zijn, waarom we doen wat we doen. Hoe het komt dat het bepaalde mensen steeds voor de wind 'lijkt' te gaan en hoe het komt dat anderen steeds struggelen. 


Ieder van ons heeft te maken met uitdagingen. Ups en downs. Net zoals de golven van de zee. Mijn opleiding tot mindset coach & mind expert heeft me de nodige kennis en tools meegebracht die mij helpen om zo goed mogelijk te leren surfen op die golven en om dit door te geven aan jou. Van mens tot mens.


Omdat ik zeker ben dat wat voor mij werkt, dat ook voor jou doet! 


Op die manier blijf jij niet vasthouden aan een identiteit die jou niet dient, maar wordt jij krachtiger dan ooit.

Jouw verleden hoeft jouw toekomst niet te bepalen

Ieder van ons heeft een identiteit meegekregen. Een mengelmoes van overtuigingen, herinneringen, gewoontes en patronen uit het verleden. En nu kan het zijn dat die patronen die jij gekregen hebt jou vandaag niet allemaal meer dienen. Sommige wel, en daarvan raad ik je aan die zeker te behouden, maar anderen zorgen ervoor dat jij vicieuze cirkels draait en niet jouw gewenste resultaten kan creëren. 


Ik help jou je huidige identiteit in vraag te stellen, in liefde los te laten en een nieuwe identiteit te kiezen waar zowel jij zelf àls je omgeving beter van worden. 

Down to earth

Geen zweverig gedoe, maar stevig met beide voetjes op de grond. Alles wat ik met jou deel is wetenschappelijk onderbouwd en evidence based. Ik haal m’n saus uit de kwantumfysica, epigenetica en neurowetenschappen en pas deze kennis op een heel laagdrempelige manier toe in mijn manier van werken.

Transformatie

Mijn énige doel voor jou is dat jij blijvend kan veranderen en positievere resultaten kan neerzetten in jouw leven. 

We weten allemaal dat er een groot verschil is tussen ‘weten’ en ‘doen’. Je kan duizenden boeken lezen, maar dit wil daarom nog niet zeggen dat je iets met die kennis doet. Ik zal jou leren om effectief te ‘doen’ en doelgerichte actiestappen te ondernemen.

Brutaal eerlijk, vanuit m'n hart

Wanneer jij op dit moment bepaalde resultaten hebt staan in jouw leven waar je niet tevreden mee bent en je wil het anders, zal jij jezelf met die resultaten moeten confronteren. En dit is iets wat wij mensen heel vaak proberen te vermijden. Toch is het enorm belangrijk dat je brutaal eerlijk en zonder oordeel naar je huidige situatie durft te kijken wil je ooit iets veranderen. Ik zal jou hierbij helpen.

Waar sta ik voor?

  1.  Het maakt absoluut niks uit welk resultaat jij momenteel hebt staan in jouw leven. Wat wél uitmaakt is dat jij het ànders wil. Dat je bereid bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen en aan het stuur te gaan zitten van jouw eigen leven.
  2. Eén van de dingen die ik het méést belangrijk vind is dat mensen zich veilig voelen bij mij om hun verhaal te doen, zonder schrik te hebben voor een negatief oordeel. De waarheid is dat we allemaal reeds fouten en verkeerde keuzes hebben gemaakt in het verleden. Ik weiger om mezelf en anderen hierdoor te laten definiëren en geloof keihard in een 2de kans, of een 3de, of een 4de … 
  3. Ik houd er énorm van om mezelf en anderen te confronteren en brutaal eerlijk te zijn. Wanneer jij niet de gewenste resultaten in jouw leven hebt, dan zorgt dit voor frustratie en stress die we heel vaak op onze omgeving afreageren terwijl zij hier eigenlijk niks aan kunnen doen. Ik zal jou helpen om jezelf op een liefdevolle manier een spiegeltje voor te houden zodat jij bij jezelf naar binnen kan gaan om te zien waar het schoentje wringt.
  4. In een wereld waar alles ons zó gemakkelijk wordt gemaakt struggelen we met het omgaan met ‘moeilijk’ terwijl het net de moeilijke situaties zijn die ons vaak het meeste bijbrengen en ons het meest doen groeien als persoon. Elke dag streef ik ernaar om moed boven gemak te kiezen en ik zal jou helpen om hetzelfde te doen.
  5. Ik houd niet echt van zweverig gedoe. Alles wat ik teach en gebruik in m’n coachings is dan ook evidence based en wetenschappelijk onderbouwd. Als Mind Expert heb ik mij dan ook ondergedompeld in de beginselen van de kwantumfysica, neurowetenschappen en epigenetica. Dit weet ik telkens op een zeer simpele en laagdrempelige manier over te brengen. Gezond boerenverstand volstaat hier absoluut!
  6. Elke dag stel ik alles in het werk om congruent te zijn en het beste voorbeeld te zijn van waar een mens werkelijk toe in staat is. 
  7. Ik zie mezelf als jouw partner in crime. Wanneer jij ervoor kiest om jou door mij te laten begeleiden, dan wandel ik naast je om die mindset te creëren die vóór jou werkt ipv tegen jou!
Elke dag opnieuw stel ik alles in het werk om me te laten definiëren door bovenstaande principes en waarden.

Mis geen enkel event of webinar

Blijf op de hoogte door hieronder je gegevens achter te laten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>