fbpx

In deze cursus

  • Leer de negatieve gedachten en patronen doorbreken die je tot op vandaag hebben tegen gehouden (de patronen zijn er en binnenkort zul je ze leren zien)
  • Begrijp de MINDSET shift die nodig is om voor jezelf persoonlijk succes te kunnen bereiken
  • Ontdek hoe je jouw impact op anderen kan vergroten

Creëer duurzame relaties

met jezelf én anderen

Moeder waarom leven wij?


Behalve dat dit de naam is van een boek van Ludo Zielens en een gelijknamige tv serie, is dit een vraag die ons als mensheid wel eens kan bezig houden.


Na me 7 jaar te verdiepen in de zin van ons bestaan en in ons menselijk potentieel heb ik een 2-ledig antwoord die jou richting kan geven bij élke beslissing die je vanaf nu maakt in je leven.

Het mooiste cadeau dat je de wereld kan geven

is dat je van jouw leven een meesterwerk maakt!

brengt jou de volgende resultaten :

Wat mag je verwachten?

Dit is wat je krijgt wanneer je investeert in het IMPACT-traject

2-wekelijkse teaching & support

2-wekelijks op donderdagavond van 19u30 tot 21u komen we samen om een deep dive te doen. In het eerste deel laat ik een teaching aan bod komen rond de module waar we in zitten. In het tweede deel krijg je de mogelijkheid om je vragen af te vuren en gecoached te worden. Dit is een énorm krachtige manier om bij te leren, verbinding te vinden met de andere deelnemers en je uitdagingen rechtstreeks aan mij te kunnen voorleggen

Hechte community

Er wordt tijdens dit traject énorm ingezet op community, samenhorigheid en elkaar sterker maken. Wat je snel zal merken is dat je jou kan vinden in de verhalen van anderen wat ervoor zorgt dat we véél meer gemeen hebben met elkaar dan waar we ons vandaag bewust van zijn. Maak je klaar om dit te mogen ervaren!

Live Event

6-maandelijks kan je deelnemen aan een live event waar we iedereen fysiek samen brengen. Dit geeft jou de mogelijkheid om live te connecteren met gelijkgestemden en van elkaar te leren. Tijdens dit event gaan we een volledige dag een deep dive doen in een topic rond 'mindset' of 'zelfleiderschap'.

De Modules

Module 1 : Mens-zijn

Er ligt een enorme kracht in 'mens-zijn'. Echter struggelen we maar al te vaak. Leven we met onzekerheden, draaien onze emoties ons in de soep, hebben we moeite met verandering en zorgt de snel veranderende wereld ervoor dat we vaak moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Deze module zet in op jezelf én je omgeving beter te leren begrijpen. Je leert welke verschillende persoonlijkheidstypes er zijn en hoe je op de beste manier mogelijk met hen kan omgaan.

Module 2 : Zelfleiderschap

Leiderschap begint bij jezelf. Wat je zelf niet hebt kan je niet doorgeven aan een ander. Leiderschap is invloed. En wanneer je invloed wil kunnen uitoefenen op iemand anders, dan moet je wel beginnen bij jezelf. Om die reden zetten we een volledige module in op hoe je in eerste instantie de controle kan krijgen over je eigen emoties en mentale staat van zijn. Daarnaast ontdek je ook jouw eigen leiderschapsstijl. Een module die een wereld van verschil zal maken. 

Module 3 : Durf te leven

In deze snel veranderende wereld is het angst die ons enorm tegen houdt om te veranderen. Angst voor onzekerheid. Angst om te falen. Angst om te kort te komen. Deze angst kan verlammend werken en kan ervoor zorgen dat we als mens of als organisatie cirkeltjes blijven draaien. Deze module zet alles op alles om jou anders te leren kijken naar angst en de moed te ontwikkelen om te durven gaan voor een nieuw resultaat.

Module 4 : Zelfzorg

Zelfzorg is het begin van alles. Net zoals zelfleiderschap is de manier waarop jij voor jezelf zorgt een voorbeeld voor anderen. Zelfzorg doe je dus niet enkel voor jezelf, maar voor alle generaties die achter je gaan volgen en voor iedereen waar jij invloed op hebt of in de toekomst nog een invloed zal op hebben. Zelfzorg is uiteraard veel meer dan maandelijks naar de wellness gaan of jezelf de tijd geven om een boek te lezen. Wat zelfzorg inhoudt en wat het zo krachtig maakt komt uitgebreid aan bod in deze module. 

Module 5 : Empower Anderen

Nadat we het nodige werk bij onszelf hebben verricht wordt het pas écht interessant. Want dan kunnen we wat we geleerd hebben doorgeven aan anderen en zien hoe we onze invloed op onze omgeving zo groot mogelijk kunnen maken. Dit is de meest krachtige module van allemaal. Weet dat wij als mens nog steeds het meest gelukkig worden wanneer we iets voor een ander kunnen betekenen. Echter mag dit niet ten koste van jezelf gaan, dus hierdoor is het belangrijk dat we éérst aan de slag gaan met module 1 tem 4 om je volledig klaar te stomen voor 'le moment suprême'. 

Deze module brengt betere samenwerkingen als resultaat.

testimonials

WAT ANDEREN ZEGGEN

Sven De Varé


Tijdens één van Hannelore haar trainingen heb ik een openbaring gehad. Dit heeft me zoveel deugd gedaan en heeft me ook geholpen om goed te presteren op mijn triatlon die ik de dag erna had ingepland staan. 

SIGRID V GESTEL


Hannelore ademt positieve vibes uit! De energie springt ervan af tijdens haar trainingen en doet me nog meer 'goesting' krijgen om de allerbeste versie van mezelf te zijn. De inzichten worden ook op zo'n manier gebracht dat je ze direct begrijpt en dankzij de oefeningen tussendoor effectief kan toepassen én integreren. Topmadam en echte wereldklasse! 

Cindy kouwijzer


Als je op een bepaalt punt in je leven de bomen door het bos niet meer ziet, als alles teveel wordt en je jezelf niet meer herkent moet je bij Hannelore zijn. Samen met jou gaat ze op pad en laat ze je zelf de weg terugvinden. Enige vereiste is dat je bereid bent met jezelf aan de slag te gaan. Een topmadam met een duidelijke visie en missie. You 'Rock' Hannelore! 

olivia stas


Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op m'n gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben. Liefs

tasha verschueren


Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.


Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.

kristin bemelmans


Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar trainingen krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar trainingen gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore

Dit krijg je in het 'IMPACT'-traject

1

Online Teachings

Elke week ontvang je nieuwe teachings met  bewezen strategieën om persoonlijk succes te behalen in elk levensgebied

2

2-wekelijkse online support

Gedurende 6 maand worden 2-wekelijks ingepland waar kennis omgezet wordt in oefeningen en waar we kunnen leren van elkaar.  Want zonder massieve actie geen verandering.

3

Hechte community

Er wordt énorm ingezet op de kracht van 'samen'. Want samen staat ieder sterker dan alleen en er zit een heel grote waarde in je omringen door gelijkgestemden die jouw grootste cheerleader zijn.

4

Live Event

6-maandelijks kan je deelnemen aan een live event waar we gaan verbinden en een deep dive doen in telkens een ander topic. Dit zorgt ervoor dat jij als een ander mens naar huis gaat. 

Wie is Hannelore?

Ik hou niet van labels en etiketten, dus definieer ik mezelf het liefste als 'mens'. Een mens die hoogtes en laagtes kent. Die zo goed mogelijk tracht te surfen op de golven van het leven en zo sterk mogelijk uit elke uitdaging tracht te komen. 


Het is mijn missie om ook jou hierbij te helpen.


jouw investering

Eenmalige betaling

euro

2499


In 4 keer

euro

645 x 4


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>