fbpx

DOORBREEK DE STATUS QUO

EN GA VOOR BETEKENISVOLLE &
BLIJVENDE VERANDERING

Ontdek wat jouw team écht motiveert en hoe elk op zijn manier z'n invloed binnen de organisatie kan vergroten

Betrek, ondersteun en motiveer élk lid van de organisatie

In tijden van onzekerheid, crisis en verandering heeft de wereld meer dan ooit organisaties nodig die inzetten op de groei van hun menselijk kapitaal

Op dit moment zijn de meeste medewerkers niet geëngageerd in hun job, dus is het des te belangrijker om je te focussen op je team, hun mindset en hun 'reason why' om voor de organisatie te werken.

De meest belangrijke skill in het leven van elke medewerker, zowel privé als in hun carrière is om de controle te kunnen nemen over zowel hun emotionele als mentale staat van zijn.

Aanpak

Een stappenplan op maat van jouw organisatie 

Stap 1 : Strategie bepalen

In een verkennend gesprek met de directie en HR gaan we kijken waar de grootste uitdagingen liggen binnen de organisatie. 


  • Waar loop je vandaag als organisatie tegen aan?
  • Welk resultaat wil je op het eind van het traject staan hebben?
  • Op welke manier wil je organisatie dit realiseren? 


Hier gaan we zowel de strategie vastleggen als bepalen wat de te realiseren doelstellingen en timings zijn. Vooraleer we verder gaan in het traject is het noodzakelijk dat de volledige directie mee is in het verhaal. Dit om ervoor te zorgen dat de neuzen in éénzelfde richting staan en jullie een leidend voorbeeld kunnen zijn gedurende het traject. 

Stap 2 : Kick-Off Keynote "Emotionele Fitness - Jouw Beste Wapen tegen Élke uitdaging"

Aan het begin van het traject starten we met een Keynote als Kick-Off. Hierin wordt elk lid van de organisatie warm gemaakt voor wat het belang is van "emotioneel fit" zijn. Welk voordeel ieder voor zich hieruit kan putten zowel privé als op het werk


Deze keynote is bedoeld is om samenhorigheid en erkenning te creëren. Na de keynote gaan deelnemers naar huis met het gevoel er niet alleen voor te staan en met veel goesting om aan een betere, sterkere versie van zichzelf te werken. 

Stap 3 : Toegang tot online leeromgeving

Elke medewerker die deelneemt aan het groepstraject krijgt persoonlijke toegang tot de online leeromgeving waar die 2-wekelijks nieuwe krachtige teaching videos vrij komen met tools en inzichten om de controle te krijgen over de mentale en emotionele staat van zijn. 


De topics die hier aan bod komen vind je terug bij "De Modules".


Zo zorgen we ervoor dat élke medewerker betrokken wordt in dit verhaal en de nodige tools aangereikt krijgt om de beste versie van zichzelf te worden. Zowel privé àls op het werk. 

Stap 4 : Intervisie en trainingen

Door bevragingen aan de deelnemers doorheen het traject wordt voor elke intervisie/training een gepast onderwerp voorop gesteld. We werken met cases, zetten de deelnemers in de ervaring en gaan oefenen met de inzichten en tools die ze hebben meegekregen in de teaching videos. Zonder massieve actie, geen verandering. Dit maakt dat dit traject werkelijk transformerend is. 


Meer info ...

Afhankelijk van de mate waarin reeds geïnvesteerd wordt in de persoonlijke groei van medewerkers, de doelstellingen qua timing en budgetten wordt bepaald welke onderdelen van het stappenplan de meeste aandacht dienen te krijgen en hoe we dit in een traject kunnen gieten dat aangepast is aan de nood van de organisatie.

ALLES WAT IK GEEF HELPT JOUW TEAM OM EEN KRACHTIGE MINDSET TE CREËREN, PROBLEEMOPLOSSEND TE DENKEN,
TE LEREN EN TE GROEIEN  

'IMPACT'

Groei/Groeps-traject

Samen groeien. Samen beter worden. Dat is waar het vandaag om draait en wat ervoor zorgt dat medewerkers niet te pas en te onpas van job veranderen en jij als organisatie niet hoeft mee te doen aan 'the war on talent'. 

In het 'IMPACT' traject wordt gedurende 6 maand alles op alles gezet om een veilige omgeving te creëren en élke medewerker de kennis, tools én ervaring mee te geven om de controle te nemen over hun mentale én emotionele staat van zijn. 

Dit met slechts één doel voor ogen : 

Als organisatie sterker & weerbaarder dan ooit worden.

Dit krijg je in het 'IMPACT'-traject

1

Online Teachings

2-wekelijks ontvangt elke deelnemer een nieuwe korte & krachtige teaching met bewezen strategieën om zowel op persoonlijk als op team vlak succes te kunnen behalen.


Meer info ...

2

Maandelijkse support

Gedurende 6 maand worden maandelijks intervisies of training ingepland waar kennis omgezet wordt in oefeningen. Want zonder massieve actie geen verandering.


Meer info ...

3

Keynote

Bij aanvang van het traject wordt een keynote ingepland als kickstart voor het IMPACT-traject. Dit rond een thema naar keuze mbt 'Mindset' of 'Zelfleiderschap'.

Dit is voor elk lid van de organisatie (niet enkel voor diegene die in het groepstraject zitten)


Meer info ...

Maandelijkse Support

Eén keer per maand komt het team samen om te sparren, te brainstormen, kennis te verwerven en in de ervaring gezet te worden. 


Tijdens de intervisie/training komen topics naar keuze uitgebreid aan bod vanuit de teaching videos. 


Kennis en inzichten opdoen is namelijk heel belangrijk, maar zonder massieve actie komt er geen verandering. 


*Dit zit inbegrepen in het 'IMPACT' groepstraject, maar is ook stand alone beschikbaar.

Een Greep Uit Het Aanbod

Word Emotioneel Fit

Wat hebben succesvolle mensen allemaal gemeen? Ze laten zich niet tegenhouden door uitdagingen en tegenslagen. In plaats daarvan gebruiken ze deze momenten als kansen om zichzelf vooruit te helpen. Ze zijn veerkrachtig en vastberaden en ze brengen die positieve energie overal mee naartoe.


Met andere woorden: ze zijn emotioneel fit.


Wanneer je iets moeilijks of pijnlijks ervaart, sta je dan terug op en ga je verder?  Of blijf je erbij stilstaan en laat je het jouw toestand beheersen? De definitie van emotionele fitheid omvat veerkrachtig, positief en gefocust zijn. Het betekent dat je je manier van denken kunt veranderen van boos, angstig of verdrietig en je jou in plaats daarvan kunt concentreren op constructieve emoties en taken. Je bent in staat om meteen terug op te staan en je reis nog sterker voort te zetten dan voorheen.


Als je problemen hebt met het beheersen van je emoties of het vinden van lessen uit de uitdagingen van het leven, ben je niet de enige. Er is een emotionele fitnesstraining die je kunt doen om jezelf beter aan te passen. Net zoals je je lichaam moet oefenen om het zo sterk en veerkrachtig mogelijk te maken, moet je je geest oefenen om ervoor te zorgen dat het ervoor kan zorgen dat je snel herstelt van de eindeloze obstakels van het leven. Want één ding is zeker : Obstakels zullen er àltijd zijn. De vraag is : Hoe ga je ermee om? 


WAAROM HEB IK EMOTIONELE FITNESS NODIG?


Emotionele fitheid is je beste pantser tegen alle uitdagingen van het leven. Niets kan je van je koers afbrengen, omdat je je doel kent – en het geeft je innerlijke kracht. Je hebt de vaardigheid ontwikkeld om te voorkomen dat moeilijkheden je missie in de weg komen te staan. 


De betekenis van emotinele fitheid : het vermogen om positief te denken, dankbaarheid te oefenen en de les in alles te vinden. Dit heeft een directe impact op je carrière, je relaties en je gemoedstoestand. Of kortom : Je ganse leven.

De Kracht Van Focus

“Waar je op focust, dat wordt je.” De kracht van focus beïnvloedt alle aspecten van je leven. Je kan jou concentreren op doelen op het werk, in uw relaties of op persoonlijke doelen zoals fitheid en emotionele gezondheid – en je kan die doelen verwezenlijken.


Maar de enorme levensdoelen die je hebt bestaan uit kleinere prestaties. En leren hoe je jezelf kan concentreren op de taak die voor u ligt en hoe je elke stap kan voltooien om het leven te leiden dat je wenst, is de enige manier om jezelf maximaal te kunnen ontplooien. 


De meeste mensen kunnen zich tenminste een deel van de tijd concentreren. Als je iets doet wat je leuk vindt, of je lichaam traint en beweegt, kom je waarschijnlijk ‘in de zone’, of ‘in flow’. Maar soms lijkt het alsof je niet weet hoe je je moet concentreren. Je bent aan het werk en je weet dat je een taak moet voltooien, maar je scrollt door social media of dwaalt af. Je zit in een vergadering en merkt dat je gedachten afdwalen. Misschien zit je zelfs met je gezin aan de eettafel, maar weet je niet wat je partner net tegen je heeft gezegd.


Beter leren focussen is essentieel om je doelen te bereiken. Focus zorgt ervoor dat je gezin en je partner zich belangrijk en gewaardeerd voelen – en het is de enige manier om dingen gedaan te krijgen op het werk.


De sleutel tot alle manieren om de focus te verbeteren? Ga naar binnen.

De Kracht Van Verbinding

Verbinding maken met anderen is cruciaal voor succes in zakelijke en persoonlijke relaties en voor ons algehele welzijn. Het is echter niet altijd gemakkelijk om te leren hoe je contact kunt maken met iemand, vooral als je vertrouwen is beschaamd of als je geen goede rolmodellen voor relaties hebt, zowel privé als op het werk.


“Verbinding is de brug die ons naar plaatsen kan brengen die we nooit voor mogelijk hielden.” Als we anderen willen helpen, als we daarbij verbinding met hen maken, veranderen de verbindingen die we creëren ook onszelf. Omdat we niet kunnen overleven zonder liefde en verbinding. Het is de zuurstof van de ziel. Het is een krachtig geschenk van het leven. Het laat ons dingen doen die we zelf nooit zouden doen.


Dit is een aspect die in business vaak over het hoofd gezien wordt omdat we vast zitten in onze to-do lijsten en het prestatiegerichte.


Deze training helpt je uit het hoofd en in je hart te komen en leert je van daaruit in eerste instantie opnieuw connecteren met jezelf én in tweede instantie ook met anderen.

Omgaan Met Verandering

Verandering is onvermijdelijk en bedrijven vormen hierop geen uitzondering. In de snel veranderende wereld van vandaag kan het de achilleshiel van een bedrijf zijn dat het zich moeilijk kan aanpassen. Om constant tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de consument, moet het team van een bedrijf hard werken om voortdurend te innoveren, duurzaam te groeien en de concurrentie te overschaduwen.


De onvermijdelijkheid van verandering maakt aanpassing niet eenvoudig. Er is namelijk een deel van ons menselijk brein die er net alles aan doet om alles te houden zoals het is. En dit is dan ook waarom het logisch is dat wij als mensen moeite kunnen hebben met die verandering. De één al meer dan de ander. 


In deze training leer je wat hier de reden van is en leren deelnemers op een andere manier naar verandering te kijken zodat ze het meer leren omarmen en niet meer uit de weg gaan.

Zelfverzekerd In Je Vel

Op het moment dat je een kamer binnenstapt, vormen mensen meteen een soort indruk van je. Ze oordelen snel over wat voor soort persoon je bent: betrouwbaar, oprecht, capabel. Veel hiervan is gebaseerd op de vraag of je jezelf presenteert met een timide of zelfverzekerde lichaamstaal.


Wist je dat 55% van onze communicatie non-verbaal is? Intonatie bedraagt slechts 38%, terwijl onze woorden slechts 7% van onze communicatie uitmaken. Dan verrast het je toch niet dat we zeggen dat daden meer zeggen dan woorden. Subtiele fysieke signalen – van hoe je je handen plaatst tot hoe je je schouders zet – zetten de toon.


Als je weet hoe je er zelfverzekerd uit kunt zien, zullen mensen eerder geneigd zijn je de aandacht en het respect te geven die je verdient. Als je daarentegen ongemakkelijk en onzeker overkomt, zullen mensen je snel afwijzen of in diskrediet brengen. Zelfverzekerde lichaamstaal is een cruciaal onderdeel van communicatie. 


En de grote win is dat je er automatisch ook zelfzekerder door wordt.


In deze training gaan we aan de slag met 10 stappen om er zelfzekerder uit te zien en effectief zelfzekerder te worden.

Vertrouwen Bouwen

Waarom is het opbouwen van vertrouwen op de werkplek belangrijk? Als uw werkplek geen vertrouwen heeft, is het niet alleen een personeelsprobleem dat HR moet oplossen. Vertrouwen is een zakelijke kwestie; het kan zelfs uw bedrijfsresultaten beïnvloeden.


Het behoud van medewerkers, het prestatieniveau en zelfs de creativiteit zijn allemaal afhankelijk van het opbouwen van vertrouwen in teams. Werknemers zullen immers niet blijven rondhangen in een omgeving waar ze zich niet veilig voelen, en ze zullen niet hun beste werk doen voor leiders die ze niet vertrouwen.


Het belangrijkste is dat succesvol brainstormen en innoveren afhankelijk is van het feit dat medewerkers elkaar hun ideeën toevertrouwen. De gekste, meest out of the box  ideeën zijn vaak de beste, maar je medewerkers zullen zich niet op hun gemak voelen om ze te delen als je niet begrijpt hoe je vertrouwen in een team kunt opbouwen.


Uiteindelijk is je doel winst. Om daar te komen heb je een cultuur van innovatie en productiviteit nodig. En daarvoor moet je leren hoe je vertrouwen kunt opbouwen bij werknemers, van bedrijfsbeleid tot relaties op de werkplek.


Wanneer jouw aanpak vertrouwen wekt, kunnen je medewerkers en je bedrijf floreren.


Online teaching

Twee wekelijks krijgt je team toegang tot krachtige teachings waarin ze aan de slag kunnen gaan met de meest impactvolle en bewezen tools en strategieën om zowel op persoonlijk als op team vlak succes te kunnen behalen. 


*Dit zit inbegrepen in het 'IMPACT'-traject, maar is ook 'stand-alone' beschikbaar

De Modules

Deze modules komen aan bod in de teaching videos. Tijdens intervisies & trainingen kan je als organisatie topics naar keuze uitkiezen om aan bod te laten komen. Dit afhankelijk van waar op dat moment de grootste uitdagingen liggen binnen het team.

Module 1 : Mens-zijn

Er ligt een enorme kracht in 'mens-zijn'. Echter struggelen we maar al te vaak. Leven we met onzekerheden, draaien onze emoties ons in de soep, hebben we moeite met verandering en zorgt de snel veranderende wereld ervoor dat we vaak moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Deze module zet in op jezelf én je omgeving beter te leren begrijpen. Je leert welke verschillende persoonlijkheidstypes er zijn en hoe je op de beste manier mogelijk met hen kan omgaan.

Module 2 : Zelfleiderschap

Leiderschap begint bij jezelf. Wat je zelf niet hebt kan je niet doorgeven aan een ander. Leiderschap is invloed. En wanneer je invloed wil kunnen uitoefenen op iemand anders, dan moet je wel beginnen bij jezelf. Om die reden zetten we een volledige module in op hoe je in eerste instantie de controle kan krijgen over je eigen emoties en mentale staat van zijn. Daarnaast ontdek je ook jouw eigen leiderschapsstijl. Een module die een wereld van verschil zal maken. 

Module 3 : Durf te leven

In deze snel veranderende wereld is het angst die ons enorm tegen houdt om te veranderen. Angst voor onzekerheid. Angst om te falen. Angst om te kort te komen. Deze angst kan verlammend werken en kan ervoor zorgen dat we als mens of als organisatie cirkeltjes blijven draaien. Deze module zet alles op alles om jou anders te leren kijken naar angst en de moed te ontwikkelen om te durven gaan voor een nieuw resultaat.

Module 4 : Zelfzorg

Zelfzorg is het begin van alles. Net zoals zelfleiderschap is de manier waarop jij voor jezelf zorgt een voorbeeld voor anderen. Zelfzorg doe je dus niet enkel voor jezelf, maar voor alle generaties die achter je gaan volgen en voor iedereen waar jij invloed op hebt of in de toekomst nog een invloed zal op hebben. Zelfzorg is uiteraard veel meer dan maandelijks naar de wellness gaan of jezelf de tijd geven om een boek te lezen. Wat zelfzorg inhoudt en wat het zo krachtig maakt komt uitgebreid aan bod in deze module. 

Module 5 : Empower Anderen

Nadat we het nodige werk bij onszelf hebben verricht wordt het pas écht interessant. Want dan kunnen we wat we geleerd hebben doorgeven aan anderen en zien hoe we onze invloed op onze omgeving zo groot mogelijk kunnen maken. Dit is de meest krachtige module van allemaal. Weet dat wij als mens nog steeds het meest gelukkig worden wanneer we iets voor een ander kunnen betekenen. Echter mag dit niet ten koste van jezelf gaan, dus hierdoor is het belangrijk dat we éérst aan de slag gaan met module 1 tem 4 om je volledig klaar te stomen voor 'le moment suprême'. 

Deze module brengt betere samenwerkingen als resultaat.

Keynotespreker

Ik geloof dat ieder van ons op deze aardbol gekomen is met een gave.


Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat mijn gave een krachtige stem is. Een stem die kan beroeren. Die onwijs gepassioneerd kan spreken over 2 topics die mij mateloos boeien, namelijk Mindset en Zelfleiderschap.


Tijdens mijn keynotes neem ik je mee in mijn wereld, deel ik verhalen en uitdagingen waar zowel ik als m'n cliënten tegenaan zijn gelopen, maar vooral hoé wij hiermee om zijn gegaan.


*In het 'IMPACT'-traject zit 1 keynote voor de ganse organisatie inbegrepen en is ook 'stand-alone' beschikbaar.

Keynote Topics

Emotionele Fitness - Jouw Beste Wapen Tegen Elke Uitdaging

 "Ik heb niets met emoties" zei iemand me ooit. 

Ook al doen we nog zo ons best om rationele keuzes te maken, onbewust worden deze gestuurd door onze emoties en kunnen deze ons serieus in de soep draaien. Gevolg hiervan kan zijn dat we onszelf en mekaar in de weg zitten, moeite hebben met verandering en ons laten overheersen door negatieve ervaringen.

Reden te meer om hier iets aan te doen en emotioneel fit te worden. 

In deze keynote wordt het belang aangekaart van emotionele fitness op de werkvloer en waarom het in deze snel veranderende tijd belangrijker dan ooit is dat zowel leiders als medewerkers leren hoe ze voorbij kunnen komen aan de uitdagingen van vandaag, met als gevolg dat iedereen veerkrachtiger wordt, beter leert samenwerken, meer focus creëert & floreert in de toekomst van werk. 

Angst - Jouw Meest Waardevolle Bondgenoot

Angst om te falen, angst voor afwijzing, of angst dat we gewoon niet genoeg zijn - angst is een rode draad die door ons hele leven loopt. En als we het toestaan kan angst ons opsluiten in de gevangenis van het comfortabele en het voorspelbare, wat ons ervan weerhoudt ons ware potentieel te bereiken. Leven in angst veroorzaakt een tegenstrijdigheid in ons waarbij we niet tevreden zijn met de status quo, maar toch bang zijn om iets beters na te streven.

Maar er is ook een manier waarop angst heel waardevol kan ingezet worden en ons kan helpen onze frustraties te doorbreken en de resultaten te bereiken waar we werkelijk naar verlangen. Als je het toestaat kan angst een hulpmiddel worden om naar dat volgend level door te breken. 

Ontdek in deze keynote hoe je kan stoppen met leven in angst - of beter nog, hoe je angst kan gebruiken als bondgenoot.

De Zin En Onzin Van Zelfzorg

De term "zelfzorg" is er een waar we de laatste tijd steeds vaker over horen. Veel mensen worstelen met het feit dat ze geen controle hebben over hun eigen situatie, waardoor ze gestrest raken en zich zorgen maken over de toekomst. Iedereen lijkt zich af te vragen waarom zelfzorg zo belangrijk is en wat nu de goeie en juiste zelfzorgtips zijn die ze kunnen gebruiken om goed voor hun lichaam, geest en ziel te zorgen. 

Denk eens aan de veiligheidstoespraak in een vliegtuig. Als je met andere mensen reist die mogelijk je hulp nodig hebben in geval van een noodgeval, zeggen de stewardessen dat je ervoor moet zorgen dat je jouw eigen zuurstofmasker eerst opzet en dan pas die van de ander. 

Waarom? Als je anderen helpt zonder eerst je eigen veiligheid te garanderen, kan je flauwvallen.

Dezelfde logica kan worden toegepast in het dagelijks leven. Wanneer je jou lichamelijk, emotioneel en mentaal focust op jezelf verbeteren, wordt je beter in staat je doelen na te streven en er op een betere manier te zijn voor de mensen om je heen.

Hoe je dit op de beste manier mogelijk doet, komt aan bod tijdens deze keynote.

PS : we hebben het hier niet persé over een bubbelbad nemen of een boek lezen.

Met de juiste tools & strategieën wordt jouw team de beste versie van zichzelf én de beste teamleden die jouw organisatie sterker dan ooit  maken in deze snel veranderende tijd.

Waarom nù investeren in je menselijk kapitaal?

Vandaag zijn er meer dan ooit mensen die hun job verlaten, maar de waarheid is dat mensen niet vertrekken van een plaats waar ze gecoached worden en waar ze gestimuleerd worden om te groeien. Niet enkel binnen hun job, maar als mens.


Je mensen trainen en equiperen resulteert in meer retentie, meer productiviteit, meer engagement en een levendige bedrijfscultuur waar mensen écht een deel willen van uitmaken. 

Creëer impactvol (zelf)leiderschap

Word emotioneel en mentaal fit met veerkracht als resultaat

Leer je prioriteiten juist leggen en sta met de neuzen in dezelfde richting

Ga voor geëngageerde en missie gedreven medewerkers 

Met het 'IMPACT'- traject

Het ganse team zal doorbraak creëren op élk levensgebied door zichzelf cruciale skills aan te leren die helpen om topprestaties te kunnen leveren. 

testimonials

WAT ANDEREN ZEGGEN

Sven De Varé


Tijdens één van Hannelore haar trainingen heb ik een openbaring gehad. Dit heeft me zoveel deugd gedaan en heeft me ook geholpen om goed te presteren op mijn triatlon die ik de dag erna had ingepland staan. 

SIGRID V GESTEL


Hannelore ademt positieve vibes uit! De energie springt ervan af tijdens haar trainingen en doet me nog meer 'goesting' krijgen om de allerbeste versie van mezelf te zijn. De inzichten worden ook op zo'n manier gebracht dat je ze direct begrijpt en dankzij de oefeningen tussendoor effectief kan toepassen én integreren. Topmadam en echte wereldklasse! 

Cindy kouwijzer


Als je op een bepaalt punt in je leven de bomen door het bos niet meer ziet, als alles teveel wordt en je jezelf niet meer herkent moet je bij Hannelore zijn. Samen met jou gaat ze op pad en laat ze je zelf de weg terugvinden. Enige vereiste is dat je bereid bent met jezelf aan de slag te gaan. Een topmadam met een duidelijke visie en missie. You 'Rock' Hannelore! 

olivia stas


Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op m'n gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben. Liefs

tasha verschueren


Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.


Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.

kristin bemelmans


Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar trainingen krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar trainingen gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore

Mis geen enkel event of webinar

Blijf op de hoogte door hieronder je gegevens achter te laten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>