fbpx

Ervaringsweekend

BACK 2 THE ROOTS

Ik wil je mee laten genieten van mijn grootste geluksmomentjes én in de ervaring zetten


Neem me mee!

Wat is het wat jou écht zielsgelukkig maakt?

Dit is een vraag die ik een tijd geleden kreeg op een seminarie die ik volde en ik stel deze vraag bij deze ook aan jou.

Vaak zijn we alleen maar bezig met doelen stellen en presteren dat we vergeten om in het ‘nu’ te leven en te kijken naar datgene wat we vandaag nodig hebben om ons gelukkig, voldaan, rustig en vredig te voelen.  In de plaats daarvan lopen we maar veel te vaak rond als een kip zonder kop en weten we niet van welk hout pijlen maken.

En dán is het de moment om te zeggen : “GENOEG”! Het is tijd om de stekker er even uit te trekken. Even te kalibreren. Even terug naar binnen te keren. Even af te stemmen op mezelf en de batterijen op te laden. Te herbronnen. En vooral ook te genieten!

Dát is wat ik jou wil brengen met m’n project ‘Back2TheRoots’ waarin ik jou meeneem ‘OffGrid’, de wijde wereld in. Want daar spelen zich mijn grootste geluksmomentjes af. 

 • De vrijheid van de natuur ervaren en in elke vezel van je lijf voelen welke helende kracht dat groen, die rust en die fluitende vogels op je hebben
 • ‘s Morgens opstaan zonder wekker, koffietje nemen en me installeren op een stoel voor de camper, genietend van de ochtendzon
 • Gaan wandelen, fietsen of een andere buitenactiviteit.. Met vooral de nadruk op ‘buiten’ en ‘activiteit’ 😀 Wat het ook maar is. 

Dát is waar het leven écht om draait!

Back2TheRoots

We kunnen heel veel leren van ons verleden. Enerszijds leert het verleden ons veel over de dingen waar we als kind keigoed in waren o kei leuk vonden, maar wat we vandaag als volwassenen wat uit het oog verloren zijn.

Anderszijds houden beperkende overtuigingen uit ons verleden ons tegen om vandaag ons volle potentieel te leven.

Tijdens deze intense 2-daagse gaan we graven in het verleden en zien wat het jou nog kan leren over waar je jezelf tegenhoudt of waar je jouw passies en talenten die je als kind had vandaag nog meer kan ontwikkelen. 


Dat wil ik!

Back2TheRoots is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je jou vrij kan maken van jouw wortels uit het verleden, opnieuw kan leren luisteren naar je innerlijke kind en van daaruit een nieuwe toekomst voor jezelf kan creëren.


Wat mag je verwachten?

01

Overnachting midden in de natuur

We gaan ‘OffGrid’ en zoeken ons een plekje die we vooraf samen gaan bepalen in het verkennend gesprek. Een plek die voor jou fijne herinneringen oproept. Een plek waar ik jou meeneem in m’n meest favoriete geluksmomentjes. Trust me.. You’ll love it!

02

Healthy mind, healthy body

Ik ben meer en meer de betekenis van een gezonde geest in een gezond lichaam gaan snappen. Om die reden staat tijdens deze intense 2-daagse alles in het teken van jouw gezondheid en worden voeding & dranken hieraan aangepast.
Daarnaast staat beweging ook centraal tijdens dit weekend. Onder welke vorm? Dit bepalen we samen tijdens het verkennend gesprek.

03

In de ervaring

Gans de 2-daagse staat in het teken van ervaren. Ervaren hoe het is om naar je kern te gaan, de natuur in te gaan en goed voor jezelf te zorgen. Ervaren hoe het is om in het ‘NU’ te leven. Maar we gaan niet enkel in het ‘NU’ leven, adhv verschillende heel doeltreffende technieken neem ik je opnieuw mee naar je verleden. Gaan we samen onderzoeken wat jouw verleden je kan leren over hoe je jou vandaag tegenhoudt of waar je vandaag nog niet genoeg luistert naar je innerlijke kind.

04

Het innerlijke kind

Ongeacht de leeftijd die jij vandaag hebt, je hebt nog steeds een klein kind in jezelf die bepaalde noden en behoeften heeft én waar je heel veel van kan leren. Vandaag in ons drukke bestaan als volwassene is het gemakkelijk om dat innerlijk kind te onderdrukken en overweldigd te geraken door alle to-do’s en rollen die we op ons hebben genomen. Tijdens deze 2-daagse gaan we aan de slag met effectieve technieken die jou dichter bij je kern brengen en die je helpen om opnieuw meer te luisteren naar dat innerlijke kind. Het helpt jou om voor jezelf de richting voor je toekomst beter te bepalen

05

De weg vooruit

Uiteraard ben ik nog steeds een coach en richt ik m’n focus bij al m’n coachees en in al m’n trajecten richting de toekomst. Om die reden vind ik het niet voldoende om enkel en alleen in het verleden te graven maar is het van onwijs groot belang dat we de lessen uit het verleden kunnen meenemen in onze toekomst. Om die reden laat ik jou niet naar huis gaan zonder concreet actieplan.

Ben je klaar om op de pauzeknop te drukken, geluksmomentjes te ervaren en te leren wat het verleden je te vertellen heeft?


Dat wil ik!

Is Back2TheRoots iets voor jou?

 • Ik weet niet waar ik werkelijk goed in ben
 • Ik heb het gevoel dat bepaalde omstandigheden uit m’n verleden mij vandaag tegen houden om m’n volle potentieel te kunnen leven
 • Ik loop mezelf 200 keer op een dag voobij en heb nood aan rust
 • Ik ben heel prestatiegericht opgevoed en voel me schuldig wanneer ik even de tijd voor mezelf neem
 • De natuur heeft een helend effect op me, maar ik vertoef er te weinig in
 • Ik ben bereid om geconfronteerd te worden met waar m’n verleden me vandaag tegenhoudt om m’n toekomst te kunnen uitbouwen
 • Ik wil de beste versie zijn die ik kan zijn voor de mensen die ik graag zie en besef dat tijd nemen voor mezelf hierin een belangrijke factor is
 • Ik ben bereid om te investeren in mezelf

Praktisch

Vóór vertrek plannen we een verkennend gesprek in waarin ik je de nodige vragen zal stellen om dit weekend zo effectief mogelijk te laten verlopen. Hierin bepalen we samen welke reisbestemming we naartoe gaan (Dit kan een bestemming zijn die herinneringen oproept, maar hoeft niet zo te zijn. Aan jou de keuze)

We plannen samen een datum in, vertrekken ‘s morgens vroeg naar de locatie, waar we de ganse dag in de oefening gaan. Er wordt een gezonde lunch voorzien en ‘s avonds wordt er lekker en gezond gekookt. 

Op de 2de dag worden we wakker zonder wekker, starten we de dag met ‘genieten’. Niks moet alles mag! Bij genieten hoort uiteraard een gezond en voedzaam ontbijt. Na dit ontbijt gaan we terug in de oefening. Hier combineren we oefening samen met lichaamsbeweging. Onder welke vorm wordt eveneens besproken tijdens het verkennend gesprek. 

‘s Middags genieten we nog van een lunch waarna we opnieuw in de oefening gaan en omstreeks 16u ongeveer keren we terug naar huis. 








Back2TheRoots


699

 • 2 volledige dagen
 • uitgebreide coachingsessie vooraf aan het weekend
 • alle maaltijden en dranken inbegrepen (met focus op gezonde & verse voeding)
 • werkboek met oefeningen & meditaties
 • actieplan met duidelijke doelstellingen voor de toekomst


Ik schrijf me in!

Heb je nog vragen over deze tweedaagse? Is het niet duidelijk wat het jou concreet zou kunnen brengen of vraag je jou af of dit wel iets voor jou is? 

Plan gerust je gratis intake gesprek in en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Je hebt werkelijk niks te verliezen!


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>