fbpx

Ontvang NU het e-book ‘Fouten Maken’

Ontdek 6 redenen waarom het net goed is om fouten te maken.

Falen is een noodzakelijk onderdeel van persoonlijk succes!


Ik wil beter leren omgaan met falen!

Terwijl de meesten onder ons angstvallig vast houden aan perfectionisme en geen stappen zetten uit angst om op hun bek te gaan, uitgelachen te worden of te mislukken zijn het de meest succesvollen onder ons die inzien dat falen noodzakelijk is. Dat falen net een uitnodiging is tot groei.

Wanneer we terugkijken naar onze kindertijd, toen we elke dag nog nieuwe dingen en gewoontes aanleerden, moeten we inzien dat niks vanzelf ging. We hebben 1000den keren op onze kont moeten vallen vooraleer we éindelijk onze eerste stapjes moesten zeggen, lange tijd met zijwieltjes moeten rijden vooraleer we zelfstandig op twee wielen konden fietsen. En tóch hebben we vandaag zoveel schrik om te falen en iets niet in één keer juist te doen. 

In dit E-book vind je 6 feiten terug die jou gaan helpen om een
totaal andere kijk te krijgen op fouten maken. Hoe je ermee moet
omgaan en waarom het niet nodig is om hard te zijn voor jezelf
wanneer je in de fout gaat.

Als een hervormd zelf-saboteur weet ik als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om vast te zitten in een comfortzone die alles behalve goed aanvoelde.

Mijn manier van leven en denken bezorgde me stress, angst, paniekaanvallen en énorm veel zelftwijfel. Het zorgde ervoor dat ik m’n grens niet kon aangeven en constant anderen aan het pleasen was. Ik was slachtoffer van m’n omstandigheden en had m’n leven totaal niet zelf in handen. 

Tot m’n eigen grootste ergernis heb ik jarenlang gestruggeld om hier komaf mee te maken, maar jaren lang zonder resultaat.

 • Ik heb jarenlang gekampt met het jojo-effect;
 • Heb vastgezeten in een job die me veel zekerheid gaf, maar me diep ongelukkig maakte;
 • Heb m’n eigen relaties lang gesaboteerd;
 • Ben tegen een burn-out aangelopen.

Eén ding heb ik mezelf steeds beloofd en dat is dat ik nooit zou opgeven vooraleer ik een methode voor mezelf had gevonden die me kon helpen om een leven uit te bouwen volgens mijn eigen waarden en normen en niet volgens de normen van m’n omgeving en de maatschappij. 

Door jarenlang onderzoek, trial & error, mij te laten omscholen tot mindset coach & mind expert en zelf ook begeleid te worden door de beste coaches en mentors heb ik vandaag deze methode ontwikkeld en ben ik er énorm op gebrand om deze met jou te kunnen delen zodat ook jij een mindset kan creëren die vóór jou werkt ipv tegen jou!

Vandaag werk ik elke dag opnieuw keihard om een leven uit te bouwen volgens mijn normen en waarden. Doen er zich nog steeds uitdagingen voor in m’n leven? Oh, absoluut! Maar dankzij m’n kennis en ervaring weet ik vandaag wat ervoor nodig is om dicht bij mezelf te blijven, m’n grenzen te stellen, goed voor mezelf te zorgen en te luisteren naar datgene wat ik het meeste nodig heb.

Wat zal je te weten komen dankzij dit e-book?

 • Waarom het net goed is om te falen
 • Je zal stilstaan bij al hetgeen je in het verleden reeds hebt geleerd en de tijd dat het je heeft gekost.
 • Je zal te weten komen wat nodig is om je kracht in eigen handen te nemen.
 • Je zal te weten komen hoe je een positievere invloed kan uitoefenen op je relaties. Te beginnen met de relatie met jezelf.
 • Je zal ontdekken hoe je de oorzaak van je uitdagingen kan aanpakken en het de volgende keer beter kan doen.
 • Je zal leren om in de toekomst positievere resultaten neer te zetten.
 • Je zal ontdekken waarom perfectie een illusie is.
 • Ik toon jou de stap vooruit!
Ontvang NU het e-book ‘Fouten Maken’

Ontdek 6 redenen waarom het net goed is om fouten te maken.

Testimonials

Zij gingen jou reeds voor


Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op mijn gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben.
Liefs
Olivia
Olivia
Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.
Tasha
Tasha
Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.
T.
T.
Hannelore heeft me geleerd dat het ego vooral uit angst bestaat en dat je zelf jouw keuzes moet maken en niet moet rekening houden met wat anderen daarvan denken.
Martine
Martine
Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar teachings krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar teachings gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore
Kristin
KristinBe.Me.l
Previous
Next

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>