fbpx

CREËER EN ONDERNEEM ACTIE VANUIT FLOW


DAT WIL IK!

Frustratie is de meest krachtige emotie die er is, maar níet om in vast te blijven zitten.

We ervaren ze allemaal.. Elke maand.. Elke week.. Elke dag.. Zelfs meerdere malen per dag.

En we kunnen er ons zo in vastdraaien. Zo hard dat ze ervoor zorgen dat we in een vicieuze cirkel blijven vast zitten en niet de dingen doen die we eigenlijk zouden willen doen.

Ze zorgen ervoor dat we ter plaatse blijven trappelen. 

Gebruik jouw frustraties als sleutel tot succes

Het hoeft echter niet zo te zijn.

We hebben onze frustraties kei hard nodig.
Maar uiteraard niet om in vast te blijven zitten.

Onze frustraties zijn echter héél waardevolle feedback voor de dingen in ons leven die we eigenlijk anders zouden willen. 

Eens we weten hoe we die feedback kunnen ontleden zijn ze onze meest waardevolle sleutel tot persoonlijk succes.


IK MELD ME AAN!

Wat zal je te weten komen tijdens deze workshopreeks?

 • Waar je frustraties vandaan komen
 • Hoe het komt dat jij je keer op keer over dezelfde dingen frustreert
 • Wat de onderliggende boodschap is onder die frustraties
 • Wat je frustraties écht betekenen
 • Hoe je van frustratie naar flow kan gaan
 • Hoe je jouw frustraties kan gebruiken als brandstof voor persoonlijk succes
 • Wat persoonlijk succes voor jou betekent
 • Hoe je blijvende actie kan ondernemen ondanks de frustraties of eender welke negatieve emotie

Ben je klaar om persoonlijk succes te creëren?

Bereid je voor om naar dat volgend level door te groeien en verbaas jezelf van waar je werkelijk toe in staat bent!


Meld je nu aan

DE WORKSHOPS

01

Jouw persoonlijke succesformule

Er bestaat niet één definitie van succes. Het allerbelangrijkste is dus dat jij voor jezelf gaat bepalen wat succes nu net voor jou betekent. En dit hoeft niet persé een chique auto, groot huis of een job met status te zijn. Succes is voor iedereen anders. Tijdens deze workshop gaan we op basis van een énorm krachtige oefening jouw persoonlijke succesformule glashelder maken zodat jij héél duidelijk weet welke richting je uit wil. Deze formule wordt gevormd op basis van de waarden die jij het meest belangrijk vindt als persoon.

02

De tegenwind ontrafelt

We hebben tegenwind nodig. Frustraties zijn onze tegenwind voor persoonlijk succes. Echter is het heel belangrijk dat we de boodschap achter deze frustraties goed leren begrijpen want ze willen ons iets vertellen over wie we werkelijk zijn en wat we werkelijk belangrijk vinden. Deze workshop leert ons waarom we doen wat we doen en waarom we bepaalde frustraties voelen.

03

Maak komaf met de tegenwind

Tegenwind is nodig om op te kunnen stijgen, maar we moeten er natuurlijk niet in vast blijven hangen. In deze workshop gaan we komaf maken met de tegenwind en zorgen we ervoor dat we van dat rond punt af geraken zodat we klaargestoomd worden om te creëren.

04

Creëer en onderneem actie vanuit flow

In deze workshop gaan we aan de slag met dé formule om te kunnen creëren vanuit flow, wat het tegengestelde is van frustratie.
Deze formule zal ervoor zorgen dat jij moeiteloos de dingen zal kunnen creëren die in lijn liggen van jouw persoonlijke succesformule.

Als een hervormd zelf-saboteur weet ik als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om je leven niet in handen te hebben

Ik ben altijd iemand geweest die een continue drang voelde om tegen de stroom in te zwemmen. Al snel was voor mij duidelijk dat de principes die ik tijdens m’n opvoeding en door de maatschappij had meegekregen over wat ‘geluk’ en ‘succes’ betekenen niet goed voelden voor mij. 

Om die reden ben ik continu op zoek gegaan naar m’n eigen pad en m’n eigen methode om persoonlijk succes te kunnen bereiken en een leven op te bouwen die goed voelde. 

Na veel vallen en opstaan, zwarte sneeuw te hebben gezien en mezelf héél vaak te hebben tegen gekomen mag ik vandaag zeggen dat ik heb kunnen losbreken van een identiteit die zichzelf niet goed genoeg vond en geloofde dat ze niks kon afmaken. 

Vandaag heb ik een identiteit opgebouwd met een onwrikbaar zelfvertrouwen en met de nodige discipline om elke dag opnieuw actie te ondernemen om mijn wereld elke dag een beetje beter te maken. Hierdoor maak ik niet alleen een positieve impact op m’n eigen leven, maar ook op de mensen rondom mij. 

Vandaag is het mijn passie om eender wie ervoor open staat en bereid is zélf het nodige werk te verrichten te helpen om hetzelfde te kunnen verwezenlijken.


Meld je nu aan

Olivia
Olivia Lees verder
Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op mijn gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben.
Liefs
T.
T. Lees verder
Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.
Kristin
Kristin Lees verder
Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar teachings krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar teachings gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore
Tasha
Tasha Lees verder
Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.
Martine
Martine Lees verder
Hannelore heeft me geleerd dat het ego vooral uit angst bestaat en dat je zelf jouw keuzes moet maken en niet moet rekening houden met wat anderen daarvan denken.
Cindy
Cindy Lees verder
Als je op een bepaalt punt in je leven de bomen door het bos niet meer ziet, als alles je teveel wordt en je jezelf niet meer herkent moet je bij Hannelore zijn. Samen met jou gaat ze op pad en laat ze je zelf de weg terugvinden. Enige vereiste is dat je bereid bent met jezelf aan de slag te gaan. Een topmadam met een duidelijke visie en missie.
You ‘Rock’ Hannelore!

VAN FRUSTRATIE NAAR FLOW

4-delige workshopreeks
€799

499

 • Jouw persoonlijke succesformule
 • De tegenwind ontrafelt
 • Maak komaf met de tegenwind
 • Creëer en onderneem actie vanuit flow


Dit wil ik!

*De workshops vinden plaats op donderdag 15/06, 22/06, 29/06 en 6/07 telkens van 19u tot 22u.
Live online via Zoom.
**Promotie geldig tem 8 juni.
Best deal

Heb je nog vragen? Maak dan een afspraak en ik zie wat ik voor jou kan betekenen.


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>