fbpx

Ik help jou om het beste uit

jezelf én anderen te halen.

Het mooiste besef dat ik ooit heb gehad is dat mijn zelfleiderschap een positieve impact heeft op m'n omgeving.

Ik geloof erin dat jij als leider, ondernemer of ondernemende ziel het beste voor hebt met anderen. Dat de reden waarom jij vandaag doet wat je doet (of wil doen) is omdat je van betekenis wil zijn en deze wereld die er eerlijk gezegd som een beetje f*cked up uitziet een beetje beter en mooier wil maken op je eigen unieke manier.

Helaas merk ik maar al te vaak dat mensen die effectief een verschil willen maken een GIGA belangrijke stap overslaan en dat is namelijk éérst en vooral met zichzelf aan de slag gaan.

Ooit (zo’n 7 jaar geleden) zat ik mogelijks op de plaats waar jij je vandaag bevindt. Had ik m’n eigen leven totaal niet zelf in de hand en was ik een volger, een slachtoffer. Het leven overkwam me. Ik liet me leven en langs alle kanten beïnvloeden. Ik liet m’n verleden m’n toekomst bepalen.  Ik frustreerde me mateloos in alle miserie die ik rondom me zag en droomde over een betere toekomst.

Mijn manier van leven en denken bezorgde me stress, angst, paniekaanvallen en énorm veel zelftwijfel. Het zorgde ervoor dat ik m’n grens niet kon aangeven en constant anderen aan het pleasen was. Ik was slachtoffer van m’n omstandigheden en had m’n leven totaal niet zelf in handen. 

Tot m’n eigen grootste ergernis heb ik jarenlang gestruggeld om hier komaf mee te maken, maar jaren lang zonder resultaat.

   • Ik heb jarenlang gekampt met het jojo-effect;
   • Heb vastgezeten in een job die me veel zekerheid gaf, maar me diep ongelukkig maakte;
   • Heb m’n eigen relaties lang gesaboteerd;
   • Ben tegen een burn-out aangelopen.

Ik ontdekte dat ík eerst die betere persoon moest worden vooraleer ik kon bouwen aan die betere wereld voor mezelf en mijn omgeving.

Eén ding heb ik mezelf steeds beloofd en dat is dat ik nooit zou opgeven vooraleer ik een methode voor mezelf had gevonden die me kon helpen om een leven uit te bouwen volgens mijn eigen waarden en normen en niet volgens de normen van m’n omgeving en de maatschappij. 

Door jarenlang onderzoek, trial & error, mij te laten omscholen tot mindset coach & mind expert en zelf ook begeleid te worden door de beste coaches en mentors heb ik vandaag deze methode ontwikkeld en ben ik er énorm op gebrand om deze met jou te kunnen delen zodat ook jij een mindset kan creëren die vóór jou werkt ipv tegen jou!

Vandaag werk ik elke dag opnieuw keihard om een leven uit te bouwen volgens mijn normen en waarden. Doen er zich nog steeds uitdagingen voor in m’n leven? Oh, absoluut! Maar dankzij m’n kennis en ervaring weet ik vandaag wat ervoor nodig is om dicht bij mezelf te blijven, m’n grenzen te stellen, goed voor mezelf te zorgen en te luisteren naar datgene wat ik het meeste nodig heb.

Waar sta ik voor?

 1. Het maakt absoluut niks uit welk resultaat jij momenteel hebt staan in jouw leven. Wat wél uitmaakt is dat jij het ànders wil. Dat je bereid bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen en aan het stuur te gaan zitten van jouw eigen leven.
 2. Eén van de dingen die ik het méést belangrijk vind is dat mensen zich veilig voelen bij mij om hun verhaal te doen, zonder schrik te hebben voor een negatief oordeel. De waarheid is dat we allemaal reeds fouten en verkeerde keuzes hebben gemaakt in het verleden. Ik weiger om mezelf en anderen hierdoor te laten definiëren en geloof keihard in een 2de kans, of een 3de, of een 4de … 🙂
 3. Ik houd er énorm van om mezelf en anderen te confronteren en brutaal eerlijk te zijn. Wanneer jij niet de gewenste resultaten in jouw leven hebt, dan zorgt dit voor frustratie en stress die we heel vaak op onze omgeving afreageren terwijl zij hier eigenlijk niks aan kunnen doen. Ik zal jou helpen om jezelf op een liefdevolle manier een spiegeltje voor te houden zodat jij bij jezelf naar binnen kan gaan om te zien waar het schoentje wringt.
 4. In een wereld waar alles ons zó gemakkelijk wordt gemaakt struggelen we met het omgaan met ‘moeilijk’ terwijl het net de moeilijke situaties zijn die ons vaak het meeste bijbrengen en ons het meest doen groeien als persoon. Elke dag streef ik ernaar om moed boven gemak te kiezen en ik zal jou helpen om hetzelfde te doen.
 5. Ik houd niet echt van zweverig gedoe. Alles wat ik teach en gebruik in m’n coachings is dan ook evidence based en wetenschappelijk onderbouwd. Als Mind Expert heb ik mij dan ook ondergedompeld in de beginselen van de kwantumfysica, neurowetenschappen en epigenetica. Dit weet ik telkens op een zeer simpele en laagdrempelige manier over te brengen. Gezond boerenverstand volstaat hier absoluut!
 6. Elke dag stel ik alles in het werk om congruent te zijn en het beste voorbeeld te zijn van waar een mens werkelijk toe in staat is. 
 7. Ik zie mezelf als jouw partner in crime. Wanneer jij ervoor kiest om jou door mij te laten begeleiden, dan wandel ik naast je om die mindset te creëren die vóór jou werkt ipv tegen jou!
Elke dag opnieuw stel ik alles in het werk om me te laten definiëren door bovenstaande principes en waarden.

Laat mij jou inspireren

Op social media ben ik behoorlijk actief om er op die manier op regelmatige basis te kunnen inspireren door het posten van inzichten, tools, krachtige quotes en fb lives.

Volg mij op facebook en laat je onderdompelen in mijn wereld! 

Alles staat of valt met jouw mindset.

Ik heb mij door de jaren heen door veel mentors en coaches laten inspireren, maar de impact die Inge Rock op m’n leven en m’n persoonlijke groei heeft gehad is onbeschrijfelijk!

Naast een coaching opleiding heb ik me bij de Inge Rock Academy ook gevormd als Mind Expert.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het menselijk denken en veel grotere impact heeft dan we oorspronkelijk dachten.

Met de nieuwe wetenschappen zoals kwantumfysica, neuroplasticiteit en epigenetica in het achterhoofd  draait het in de Circle of Mind Experts rond cliënten op een dieper niveau kunnen coachen om zo blijvende verandering teweeg te kunnen brengen bij je cliënt.

Ongelofelijk boeiende materie waar ik een onstilbare honger voor gekregen heb.

Klaar om samen te werken?

Testimonials

Zij gingen jou reeds voor

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>