fbpx

Een webinar dat gaat over àlle uitdagingen waar jij vandaag mee te maken hebt in je leven.

Of het nu is op fysiek, mentaal, carrière, emotioneel of financieel vlak, het maakt niet uit, maar ik ben ervan overtuigd dat ieder van ons wel érgens een bepaald resultaat in z’n leven heeft staan waarvan hij/zij denkt : ‘Ik wil het anders.’

En hier gaat dit seminar over.

Dit seminar toont aan hoe het komt dat jij in de eerste plaats zoveel moeite hebt om een bepaald resultaat te veranderen en tot je grootste frustratie vast blijft zitten in een vicieuze cirkel, maar leert jou vooral de nodige inzichten die nodig zijn om het ànders te gaan doen.

Je leert …

Wat in dit webinar aan bod zal komen zijn principes en inzichten waarvan ik geloof dat élk kind dit zou moeten leren op school. Het zijn basisregels om een goed leven te kunnen leiden en je volle potentieel te kunnen leven. Ik gun het iedereen uit de grond van m’n hart om dit te kunnen leren en de inzichten te kunnen toepassen in z’n eigen leven.

Jij hoeft geen genoegen te nemen met jouw resultaat vandaag!

Ongeacht jouw leeftijd ..

Ongeacht jouw achtergrond ..

Ongeacht jouw diploma …

Waar jij vandaag ook staat, het maakt niks, maar dan ook niks uit!

De wil om vooruit te komen en een open mind voor nieuwe ideeën volstaat om je leven vanaf vandaag 180° te kunnen draaien en ik gun het je van harte dat je die kans met beide handen zal grijpen en met volle overtuiging bereid bent om het vanaf vandaag ànders te gaan doen! Want geloof mij als ik je zeg : Het kàn anders en er zit zoveel meer in je dan datgene waar jij je vandaag bewust van bent!

Wie is Hannelore?

Zeven jaar geleden stond ik voor de spiegel en zei ik tegen mezelf : ‘Hannelore, waar zijt ge in godsnaam mee bezig?’. Ik zat vast in m’n relatie, kwam elke dag met barstende koppijn thuis van m’n werk, zorgde niet voor mezelf, woog 82 kilo en huilde mezelf elke nacht in slaap. 

Ik wou het anders!

Ik kon en wou niet geloven dat dit alles was wat het leven me te bieden had en vanaf die dag heb ik de belofte gemaakt aan mezelf dat ik alles op alles zou zetten om mezelf beter te leren kennen en een leven uit te bouwen zoals ik dat écht wil.

Vandaag ben ik op z’n minst al op de goeie weg en voel ik me beter dan ooit!

Tijdens m’n seminarie kom je mijn verhaal te weten. Welke uitdagingen ik tegenaan liep en vooral ook hoe ik het ànders ben gaan doen. 

Eén ding is zeker.. Als ik het kan, dan jij ook!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>