fbpx

Hoe vaak bevind jij jou in een stimulerende omgeving die jou energie geeft? 

Hoe vaak word jij omringd door mensen die jou ondersteunen? Waar je aangemoedigd wordt? Waar je 100 procent jezelf kan zijn zonder de angst voor oordeel?

Meer en meer merk ik in m’n 1-1 coachings en trainingen dat dit geen evidentie is en dat velen onder ons op zoek zijn naar een veilige plek waar ze zich kunnen ontplooien en gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten.

Dit is mijn opzet voor deze allereerste ‘Let’s Connect’.

Wat gaan we doen?

09u30 – Verwelkoming

10u00 – Intentie van de dag plaatsen

10u15 – In verbinding met jezelf en anderen

11u45 – Lunch

13u30 – De weg vooruit

14u00 – Einde

Wat mag je verwachten?

Mijn belangrijkste opzet is om voor jou die stimulerende en veilige omgeving te creëren waar jij aan zelfreflectie kan doen. 

We leven in een wereld waarin het nog nooit zo gemakkelijk geweest is om in contact te komen met elkaar, maar tegelijkertijd hebben we ons als mens nog nooit zo eenzaam gevoeld. 

Net om die reden vind ik het belangrijk dat we eens het ‘mens-zijn’ onder de loep gaan nemen. Gaan bekijken hoe het komt dat wij vandaag zijn wie we zijn en waarom we tegen bepaalde dingen aanlopen. 

‘Connection’ & ‘Verbinding’ zijn om die reden de rode draad van deze ‘Let’s Connect’ dag en je zal leren hoe je zowel met jezelf en jouw omgeving in een betere en liefdevollere verbinding kan komen. 

Praktisch

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>