fbpx

4-DAAGSE CHALLENGE

Ga voor jouw

KRACHTIGSTE VERSIE OOIT

En creëer een ijzersterke mindset voor de toekomst


DIT WIL IK!

Bepaal zélf hoe je toekomst eruit zal zien en vergroot je impact op deze nieuwe wereld

Ik denk dat ik er geen tekeningetje bij moet maken, maar we hebben vandaag als mensheid te maken met énorm veel uitdagingen. We leven vandaag in een systeem die beetje per beetje aan het afbrokkelen is.

Op zich is dit niet zo’n slecht nieuws, want we zijn als mensheid absoluut niet altijd even goed bezig.

Het feit dat er nog nooit zoveel burn-outs zijn geweest, dat we in tijden van crisis leven of dat er heel veel bedrijven zijn die amper nog medewerkers vinden, laat staan dat ze ze kunnen houden zijn hier heel mooie en actuele voorbeelden van. En we hebben ons nog nooit zo eenzaam gevoeld terwijl technologie verbinding nog nooit zo gemakkelijk heeft gemaakt. 

Dit zorgt dat wij als mensheid met enorm veel onzekerheden en angst te maken hebben

Ik geloof dat dit absoluut niet de bedoeling kan zijn. 

Maar dat het wél de bedoeling is dat jij de uitdagingen  van vandaag leert zien als een kans.

In mogelijkheden leert denken.

De nodige kennis opdoet die ervoor zorgt dat jij aan je krachtigste versie ooit kan bouwen.

Een ijzersterke mindset kan bouwen die jou zal helpen om de controle terug te nemen en jouw impact op de wereld van vandaag te vergroten.

Vanuit jouw unieke beste versie van jezelf!

Want ik geloof uit het diepst van m’n hart dat ieder van ons op zijn/haar unieke manier het verschil kan maken!

  • Leer denken in mogelijkheden in plaats van problemen
  • laat je niet meer tegenhouden door onzekerheid en angst
  • Creëer een ijzersterke mindset
  • Bepaal je eigen toekomst
  • Vergroot je positieve impact op de wereld


IK DOE MEE!

Als een hervormd zelf-saboteur weet ik als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om je leven niet in handen te hebben

Ik ben altijd iemand geweest die een continue drang voelde om tegen de stroom in te zwemmen. Al snel was voor mij duidelijk dat de principes die ik tijdens m’n opvoeding en door de maatschappij had meegekregen over wat ‘geluk’ en ‘succes’ betekenen niet goed voelden voor mij. 

Om die reden ben ik continu op zoek gegaan naar m’n eigen pad en m’n eigen methode om persoonlijk succes te kunnen bereiken en een leven op te bouwen die goed voelde. 

Na veel vallen en opstaan, zwarte sneeuw te hebben gezien en mezelf héél vaak te hebben tegen gekomen mag ik vandaag zeggen dat ik heb kunnen losbreken van een identiteit die zichzelf niet goed genoeg vond en geloofde dat ze niks kon afmaken. 

Vandaag heb ik een identiteit opgebouwd met een onwrikbaar zelfvertrouwen en met de nodige discipline om elke dag opnieuw actie te ondernemen om mijn wereld elke dag een beetje beter te maken. Hierdoor maak ik niet alleen een positieve impact op m’n eigen leven, maar ook op de mensen rondom mij. 

Vandaag is het mijn passie om eender wie ervoor open staat en bereid is zélf het nodige werk te verrichten te helpen om hetzelfde te kunnen verwezenlijken.


IK DOE MEE!

Olivia
Olivia Lees verder
Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op mijn gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben.
Liefs
T.
T. Lees verder
Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.
Kristin
Kristin Lees verder
Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar teachings krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar teachings gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore
Tasha
Tasha Lees verder
Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.
Martine
Martine Lees verder
Hannelore heeft me geleerd dat het ego vooral uit angst bestaat en dat je zelf jouw keuzes moet maken en niet moet rekening houden met wat anderen daarvan denken.
Cindy
Cindy Lees verder
Als je op een bepaalt punt in je leven de bomen door het bos niet meer ziet, als alles je teveel wordt en je jezelf niet meer herkent moet je bij Hannelore zijn. Samen met jou gaat ze op pad en laat ze je zelf de weg terugvinden. Enige vereiste is dat je bereid bent met jezelf aan de slag te gaan. Een topmadam met een duidelijke visie en missie.
You ‘Rock’ Hannelore!

Doe mee aan deze 4-daagse challenge voor slechts 8,99 euro!

01

Jouw resultaten komen niet zomaar uit de lucht gevallen

Er is een reden waarom jij vandaag bent wie je bent. Wie jij bent komt niet zomaar uit de lucht gevallen.
Het boeit mij énorm om te onderzoeken waarom wij zijn wie wij zijn en waarom de één gemakkelijker succes naar zich toetrekt dan de ander of de één beter met uitdagingen omkan dan de ander. Deze kennis zal je helpen om jezelf & je omgeving veel beter te leren begrijpen.

02

Jouw brein als spelbreker

Dat jij vandaag vast loopt, je gestresseerd voelt of moeite hebt om de gewenste resultaten neer te zetten is jouw schuld niet! Een deel van ons brein is namelijk héél hardnekkig in ervoor zorgen dat jij vast blijft houden aan alle resultaten die je vandaag hebt. Aan je comfortzone. Ook al ben je niet tevreden met de resultaten binnen die comfortzone. Het goede nieuws is dat je het hier niet bij hoeft te laten en er werkelijk verandering mogelijk is!

03

Wat ons als mens uniek maakt

Van alle levende wezens die rondlopen op deze aardkloot is er slechts één ras die de mogelijkheid heeft gekregen om z’n eigen toekomst te bepalen en dat zijn wij mensen! Leer hoe jij je unieke kracht in werking kan zetten en zo je eigen resultaten kan beïnvloeden. Trust me.. Dit te weten komen maakt zóóóveel duidelijk en doet héél veel puzzelstukken op z’n plaats vallen.

04

De weg naar je hart

In deze Westerse wereld zijn we maar al te vaak bezig met keuzes maken vanuit ons verstand. Weet echter dat dit verstand rechtstreeks verbonden is met ons verleden wat ervoor zorgt dat wij, zolang we in de eerste plaats naar ons verstand gaan luisteren, keer op keer hetzelfde zullen creëren. Houd je vast aan de takken van de bomen, want tijdens deze 4de dag zal je leren om naar je hart te leren luisteren en van daaruit keuzes te maken die werkelijk goed voelen.

BEN JE KLAAR OM JE IMPACT TE VERGROTEN?


IK BEN KLAAR!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>