fbpx

Je positieve invloed vergroten

begint bij jezelf!

Je leiderschap claimen is het meest moedige wat je ooit zal kunnen doen!

250 +

mensen ontvangen m’n mails

100 +

mensen vooruit geholpen

1 000 +

worden dagelijks geïnspireerd via socials

7 +

jaar ervaring

We leven in een uitdagende tijd. Een tijd van extremen. Een tijd waarin het overduidelijk geworden is dat het huidig systeem zoals we het vandaag kennen niet meer werkt en beetje per beetje aan het afbrokkelen is. 

Velen onder ons

 • Zijn ongelukkig
 • Lopen tegen een burn out aan
 • Hebben geen duidelijk doel of visie
 • Voelen zich eenzaam
 • Willen verandering maar mankeren het geloof dat dit werkelijk kan
 • Zijn de connectie met zichzelf en de ander volledig kwijt
 • Hebben geen flauw idee waar het met onze toekomst naartoe moet
 • Zijn continu angstig en gestresseerd
 • Halen geen voldoening uit hun dagdagelijkse bezigheden
 • Weten niet hoe ze duurzame relaties met anderen kunnen opbouwen
 • Hebben het gevoel een rolletje te spelen

Ik kan zo wel nog even doorgaan, maar ik denk dat het plaatje wel duidelijk is.

stuckk

Na me reeds 7 jaar te verdiepen in de kracht van onze menselijke geest ben ik erachter gekomen dat de oplossing 2-ledig is

yyouu

#1 Alles staat of valt met jouw Persoonlijk Leiderschap

Er is een gezegde die zegt : Monkey see, Monkey do ..

Wat wil betekenen dat wat je zelf niet hebt of doet, je niet kan doorgeven aan iemand anders.

Denk eens aan de personen die jij het liefste ziet, waar jij het meeste bij betrokken bent en waarvan je wil dat ze succes hebben in dit leven.. 

Welk voorbeeld ben jij vandaag voor hun als leider? 

Het is éérst en vooral belangrijk dat we onszelf gaan leren leiden. Eérst en vooral onszelf een liefdevolle spiegel voorhouden en onze eigen resultaten onder de loep nemen. Onze verantwoordelijkheid claimen, ownership nemen en onze eigen resultaten waar we vandaag niet tevreden mee zijn veranderen.

Het begint bij ons!

#2 Vergroot je impact vanuit je kern

Velen onder ons spelen een rolletje. Hebben een masker op. We tonen ons vaak niet voor wie we werkelijk zijn en hopen dan ook te verbinden met anderen vanuit een valse identiteit. 

Dit kan niet blijven staan!

We leiden ons leven vaak vanuit verwachtingen die we hebben meegekregen uit onze omgeving of de maatschappij en de kunst is om hiervan los te breken. Te kijken naar wat je écht belangrijk vindt, je masker af te gooien en naar je kern te gaan. Je unieke zelf de mogelijkheid te geven om gezien te worden.

En geloof mij.. Eens je dit kan, heb jij de ongelofelijk grote kracht in je om een veilige plek te creëren voor anderen om net hetzelfde te gaan doen. 

Anderen een plek te geven waar ze hun masker mogen afzetten en gewoon genoeg mogen zijn.

Het resultaat hiervan is verbinding!

Dát is wat deze wereld nodig heeft!

yyou
Hannelore

Mijn Ownership heeft van mij een betere leider gemaakt

Als je jezelf niet kan leiden, kan je een ander ook niet leiden.. Dit heb ik aan de lijve ondervonden in elke rol die ik in dit leven tot mij heb genomen.

Of het nu gaat over de relatie met m’n partner, m’n hond, de mensen waar ik mee samenwerk, ikzelf en m’n eigen resultaten …

Het begint bij mij! Want wat ik zelf niet heb kan ik niet doorgeven aan iemand anders. Mezelf leren leiden heeft ervoor gezorgd dat ik een betere leider ben voor anderen. Dat ik me meer ben gaan focussen op de essentie. Dat ik met anderen kan verbinden vanuit m’n kern. Vanuit de persoon die ik werkelijk ben en niet de persoon die ik verwacht word te zijn. 

Op deze manier claim ik m’n leiderschap en heb ik de commitment gemaakt met mezelf om m’n impact élke dag opnieuw een beetje te vergroten. Dit door op mijn eigen unieke manier en met mijn eigen sterktes het verschil te maken in het leven van anderen. 

En er is niks wat ik liever doe dan jou te helpen om hetzelfde voor jezelf én je omgeving te betekenen.

Door ons leiderschap te claimen worden we allemaal betere mensen en nóg mooiere mensen dan we nu al zijn. 

Want we kunnen het niet alleen en hebben de verbinding met elkaar meer dan ooit nodig. 

Olivia
Olivia
Lees verder
Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op mijn gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben. Liefs
T.
T.
Lees verder
Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.
Kristin
Kristin
Lees verder
Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar teachings krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar teachings gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore
Tasha
Tasha
Lees verder
Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.
Martine
Martine
Lees verder
Hannelore heeft me geleerd dat het ego vooral uit angst bestaat en dat je zelf jouw keuzes moet maken en niet moet rekening houden met wat anderen daarvan denken.
Cindy
Cindy
Lees verder
Als je op een bepaalt punt in je leven de bomen door het bos niet meer ziet, als alles je teveel wordt en je jezelf niet meer herkent moet je bij Hannelore zijn. Samen met jou gaat ze op pad en laat ze je zelf de weg terugvinden. Enige vereiste is dat je bereid bent met jezelf aan de slag te gaan. Een topmadam met een duidelijke visie en missie. You 'Rock' Hannelore!

6-maand traject

"Leiden met impact"

Verbinding als resultaat van moedig leiderschap

Leid jezelf eerst

Maand 1 tem 3

Vergroot je impact

Maand 4 tem 6

Wat mag je verwachten?

Online Studentenplatform

Elke week krijg je toegang tot nieuwe teaching videos met waardevolle tools & inzichten. Bij elke video horen effectieve oefeningen die je zullen helpen om de inzichten en tools die je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Gedurende 6 maand komt elke week een nieuwe teaching vrij.

2-wekelijkse support calls gedurende 1 jaar

Wat als je vast loopt? Of wat als je moeite hebt om de oefeningen die ik jou meegeef in de praktijk te gaan toepassen en ergens tegenaan loopt? Wel, hiervoor zijn de support calls bedoelt. Elke 2 weken komen we samen en sta ik paraat om jou te coachen en te begeleiden waar nodig. Dit  betekent dat je me altijd naast je hebt staan bij elke stap die je neemt, wat ervoor zorgt dat je er nooit alleen voor hoeft te staan.  Je krijgt gedurende een volledig jaar toegang tot deze support calls.

6-maandelijkse live bijeenkomsten

Verbinding en mensen samen brengen is voor mij gigantisch belangrijk. Uit ervaring weet ik dan ook dat het van cruciaal belang is om een ondersteunende omgeving van gelijkgestemden rondom je te hebben die jou aanmoedigen en je beste cheerleader zijn. Ik wil jou die omgeving kunnen bieden. Om die reden komen we 6-maandelijks samen en worden er workshops of themadagen georganiseerd met de focus op mindset, verbinding en leiderschap.

Hechte community

Niet enkel live zet ik in op connectie, maar zeker ook online. Gedurende het ganse programma dat je gaat volgen werk ik met verschillende manieren om ervoor te zorgen dat jij op een duurzame manier kan connecteren met anderen die het programma volgen indien je dit wenst. Dit met slechts één doel : jouw kans op slagen vergroten!

Wat krijg je als resultaat?

Er is geen beter moment dan vandaag om te beginnen met het verschil te maken!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>