fbpx

CREËER DE MOED OM

VOLUIT TE DURVEN LEVEN


Dat wil ik!

Dagen Uren Minuten Seconden
Sorry, het aanbod is verlopen.

Wat zou er gebeuren moest je kunnen stoppen met jezelf tegen te houden en je vanaf nu alle resultaten zou kunnen creëren die je écht wil?

Laten we er geen doekjes om winden. 

Jij weet goed genoeg dat er resultaten zijn in je leven die je liever anders zou willen. Misschien heb je nog niet echt een idee hoe dat ànders er zou uitzien, maar er zijn sowieso resultaten waar je het liefst gewoon komaf wil mee maken en die jou van tijd tot tijd énorm frustreren. Die ervoor zorgen dat jij jezelf soms kotsbeu kan worden. 

Geloof mij, ik ben daar ook geweest en dat is helemaal oké en ook volledig normaal!

Ieder van ons leeft namelijk in een gigantische dualiteit. Het éne deel (onze hersenen) wil ons veilig binnen onze comfortzone houden en vast houden aan alles wat bekend is, ook al maakt het ons dood ongelukkig en het andere deel (onze ziel) wil vooruit! Wil groeien! Wil elke dag een beetje beter worden. 

 Grote kans dat je zelf al hebt ervaren hoe deze dualiteit in jezelf jou kan wakker houden en jou kan uitputten. Wanneer je hier niet mee leert omgaan houdt het jou tegen om écht te leven. 

Je volle potentieel bereiken is moeilijk.

“WORD DE LEIDER VAN JE EIGEN LEVEN”

maakt het simpel.

Ik wil brutaal eerlijk met je zijn. 

Het wordt niet gemakkelijk! En wanneer je zelf al eens een goed voornemen hebt gehad met Nieuwjaar of een nieuwe gewoonte hebt trachten te implementeren in je leven dan weet je hoe moeilijk het kan zijn en hoe gemakkelijk het is om op te geven. 

MAAR.. Er bestaat een methode! Een zeer simpele (niet gemakkelijk) methode die jou stap voor stap kan begeleiden om het gedeelte van je hersenen die jou veilig wil houden te slim af te zijn en de richting van je ziel te leren volgen. 

Deze methode zorgt ervoor dat jij de leider van jouw leven kan worden.

Grote kans dat je jou in één of meerdere stellingen herkent.

 • Ik vraag me af voor wie en waarom ik het eigenlijk allemaal doe.
 • Ik heb het gevoel dat ik m’n leven totaal niet in handen heb en word geleefd.
 • Ik doe de dingen omdat ik denk dat ze van mij worden verwacht of omdat ik het ooit zo heb geleerd, zonder mezelf af te vragen of het dat is wat ik werkelijk wil.
 • Als ik heel eerlijk mag zijn met mezelf zijn er bepaalde resultaten vandaag waar ik niet zo tevreden mee ben.
 • Naar de buitenwereld toe lijk ik alles voor elkaar te hebben, maar toch heb ik geen vervulling en haal ik weinig voldoening uit m’n dagdagelijkse bezigheden.
 • Ik voel mij soms schuldig wanneer ik mezelf op de eerste plaats wil zetten.
 • Er zijn weinig mensen die weten wie ik écht ben en heb vaak het gevoel een rolletje te ‘moeten’ spelen.
 • Ik heb van jongsaf aan het gevoel dat ik er niet bij de massa hoor. Ik voel me tegendraads. Ik ben een echte zalm (zalmen zwemmen tegen de stroom in :-)). Hierdoor voel ik me vaak een vreemde eend in de bijt en eenzaam.
 • Ik heb moeite om mezelf te zijn, want heb een bepaalde angst dat die persoon niet aanvaard zal worden door m’n omgeving.
 • Ik leef niet volgens de regeltjes van de maatschappij. Ik zie mensen rondom mij een leven opbouwen wat ik niet wil. Ik weet nog niet echt duidelijk wat ik wél wil. Wanneer ik het wel weet, mankeer ik het geloof in mezelf dat ik dit leven werkelijk kan creëren.
 • M’n omgeving is er vaak als eerste om me gek te verklaren en te zeggen dat ik beter realistisch zou zijn.
 • Ik mis het geloof in mezelf dat het anders kan.
 • M’n angst om te blijven vast zitten is groter geworden dan m’n angst om te springen.


Ik ben klaar om te springen!

Als een hervormd zelf-saboteur weet ik als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om vast te zitten in een comfortzone die alles behalve goed aanvoelde.

Mijn manier van leven en denken bezorgde me stress, angst, paniekaanvallen en énorm veel zelftwijfel. Het zorgde ervoor dat ik m’n grens niet kon aangeven en constant anderen aan het pleasen was. Ik was slachtoffer van m’n omstandigheden en had m’n leven totaal niet zelf in handen. 

Tot m’n eigen grootste ergernis heb ik jarenlang gestruggeld om hier komaf mee te maken, maar jaren lang zonder resultaat.

 • Ik heb jarenlang gekampt met het jojo-effect;
 • Heb vastgezeten in een job die me veel zekerheid gaf, maar me diep ongelukkig maakte;
 • Heb m’n eigen relaties lang gesaboteerd;
 • Ben tegen een burn-out aangelopen.

Eén ding heb ik mezelf steeds beloofd en dat is dat ik nooit zou opgeven vooraleer ik een methode voor mezelf had gevonden die me kon helpen om een leven uit te bouwen volgens mijn eigen waarden en normen en niet volgens de normen van m’n omgeving en de maatschappij. 

Door jarenlang onderzoek, trial & error, mij te laten omscholen tot mindset coach & mind expert en zelf ook begeleid te worden door de beste coaches en mentors heb ik vandaag deze methode ontwikkeld en ben ik er énorm op gebrand om deze met jou te kunnen delen zodat ook jij een mindset kan creëren die vóór jou werkt ipv tegen jou!

Vandaag werk ik elke dag opnieuw keihard om een leven uit te bouwen volgens mijn normen en waarden. Doen er zich nog steeds uitdagingen voor in m’n leven? Oh, absoluut! Maar dankzij m’n kennis en ervaring weet ik vandaag wat ervoor nodig is om dicht bij mezelf te blijven, m’n grenzen te stellen, goed voor mezelf te zorgen en te luisteren naar datgene wat ik het meeste nodig heb.

Olivia
Olivia Lees verder
Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op mijn gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben.
Liefs
T.
T. Lees verder
Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.
Kristin
Kristin Lees verder
Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar teachings krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar teachings gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore
Tasha
Tasha Lees verder
Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.
Martine
Martine Lees verder
Hannelore heeft me geleerd dat het ego vooral uit angst bestaat en dat je zelf jouw keuzes moet maken en niet moet rekening houden met wat anderen daarvan denken.
Cindy
Cindy Lees verder
Als je op een bepaalt punt in je leven de bomen door het bos niet meer ziet, als alles je teveel wordt en je jezelf niet meer herkent moet je bij Hannelore zijn. Samen met jou gaat ze op pad en laat ze je zelf de weg terugvinden. Enige vereiste is dat je bereid bent met jezelf aan de slag te gaan. Een topmadam met een duidelijke visie en missie.
You ‘Rock’ Hannelore!

Ben je klaar om de leider te worden van je eigen leven?


Zeg JA! tegen jezelf!

Elke positieve verandering die jij wil teweeg brengen in de wereld vertrekt vanuit jezelf!

 • Leer je volle potentieel kennen & benutten.
 • Word die zelfzekere persoon die zonder schroom voor z’n doelen gaat.
 • Word een liefdevollere partner, ouder, collega, zoon/dochter, baas, …
 • Leer in verbinding gaan met anderen vanuit jouw kern, vanuit de persoon die je werkelijk bent.
 • Leer jezelf toelaten om die mooiere toekomst te bouwen.
 • Geef je zelfvertrouwen een GIGA-boost en word jouw versie 2.0.
 • Ontdek de kracht van betekenis en vergroot jouw impact op de wereld.
 • Leer surfen op de golven van het leven en leer op zo’n manier met uitdagingen omgaan dat ze jou niet meer tegenhouden.

Wat mag je verwachten?


Online Studentenplatform

Elke week krijg je toegang tot nieuwe teaching videos met waardevolle tools & inzichten. Bij elke video horen effectieve oefeningen die je zullen helpen om de inzichten en tools die je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Gedurende 3 maand komt elke week een nieuwe teaching vrij.


Hechte community

Niet enkel live zet ik in op connectie, maar zeker ook online. Gedurende het ganse programma dat je gaat volgen werk ik met verschillende manieren om ervoor te zorgen dat jij op een duurzame manier kan connecteren met anderen die het programma volgen indien je dit wenst. Enkele manieren waarop dit zal gebeuren is oa door een besloten FB-groep en een buddy-systeem. Dit met slechts één doel : jouw kans op slagen vergroten!


MAAK EEN AFSPRAAK

De modules

01

Bepaal je startpunt

Uiteraard gaan we van start met het begin. Waar je vandaag bent. Je zal voor jezelf een inventaris opstellen en zien waar jouw denken vandaag is en hoe het komt dat je vandaag bepaalde resultaten wel of niet hebt staan in je leven.
Belangrijk : Wat je resultaten vandaag ook zij, het maakt NIKS uit. Wat van groot belang is dat je bereid bent om stappen te zetten. Jouw verleden hoeft dan ook niks te zeggen over hetgeen jij in de toekomst kan bereiken.

02

Neem je kracht in eigen handen

In deze module hebben we het vooral over je verantwoordelijkheid leren claimen. Want pas wanneer je dit kan en jezelf uit een bepaalde slachtofferrol kan halen, neem je jouw kracht in eigen handen en kan je stappen beginnen zetten richting een betere toekomst en naar dat volgende level doorgroeien. EERDER NIET! Je leert ook dat er een groot verschil is tussen schuld & verantwoordelijkheid, want je hoeft absoluut geen schuld te hebben aan alle negatieve omstandigheden die jij reeds hebt doorstaan. Pas wanneer je verantwoordelijkheid claimt, ongeacht het feit of je schuldig bent of niet, kan je nieuwe resultaten creëren.

03

Een nieuw verhaal schrijven

Op basis van de inventaris die jij voor jezelf hebt opgemaakt zien we wat je liever niet meer wil in je leven en leer ik jou om de brug te maken naar wat je in de plaats wil. Je maakt je missie helder en ik help jou om voor jezelf een leven uit te bouwen op jouw eigen manier en het pad van betekenis te kiezen. Op die manier maak jij een grotere impact op jouw omgeving.

04

Van idee naar realiteit

Tegen dat je aan dit module aanbeland bent heb jij je visie reeds helder gemaakt en is het duidelijk geworden voor je op welke manier jij betekenis in de wereld wil zetten en hoe je een impact wil maken op je omgeving. Maar dan zijn we er uiteraard nog niet. Wanneer je een idee effectief in realiteit wil neerzetten is er een heel simpel en effectief proces die je zal volgen die het jou mogelijk maakt om naar dat volgende level door te groeien. Ik geef je dit proces en begeleid je hier stap voor stap bij.

05

Wat jou tegen houdt

Niks gaat zonder slag of stoot. En ik kan jou nu al garanderen dat wanneer jij zal groeien doorheen ‘Word de leider van je eigen leven’ dat je jezelf sowieso verschillende keren zal tegenkomen en jij jezelf zal willen tegenhouden om effectief stappen te zetten. Dit is dan ook de reden waarom deze laatste module zeker niet mag ontbreken en misschien zelfs de belangrijkste module van allemaal is. Dankzij deze module ga jij stoppen met jezelf te saboteren, stoppen met uitstelgedrag en te leren doen wat nodig is, zonder dat er allerhande excuses de kop op zullen steken (je weet ongetwijfeld wel waarover ik het heb :-)).

Ik wil dat jij slaagt. Dat jij je doelen kan bereiken die je voor ogen hebt.

Ik zal alles geven wat ik in me heb om jou hierbij te kunnen helpen.


Ik wil slagen!

Hoe lang nog?
Hoe lang nog wil jij van vakantie naar vakantie blijven leven?
Hoe lang nog wil je niet tevreden zijn met je eigen spiegelbeeld?
Hoe lang nog wil je het gevoel hebben je leven niet in handen te hebben?
Hoe lang nog wil je jou anders voordoen naar andere mensen toe en je f*cking eenzaam voelen? 
Hoe lang nog wil jij dit masker blijven opzetten? 

Wacht niet meer langer. Er komt geen perfecte moment. Het is aan jou om momentum te creëren en éindelijk de moed te hebben om voluit te durven leven.

Klaar om de belangrijkste investering te maken die je maar kan maken?

Online studentenplatform met wekelijkse nieuwe teachings + praktische oefeningen gedurende 3 maand
 
Een hechte community en een veilige plek om 100% jezelf te kunnen zijn

 

BONUS #1 : 3 1/1 POWERCOACHINGS twv 600 EURO
 

Zeg nu ‘JA’ tegen jezelf en geniet van deze killer deal! Dit programma is 899 waard, maar indien jij beslist vóór de teller op ‘0’ staat kan je dit programma aankopen voor 745 euro én ontvang je 3 1-1 Power Coachings twv 600 euro.

Dagen Uren Minuten Seconden

745

Eénmalige betaling

Meld je aan

275 euro/maand

verspreid over 3 maanden

Meld je aan


Plan hier een gesprek met me in

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>