fbpx

Gratis Online Mastermind

10 weken lang via Zoom

Telkens op donderdag van 20u tot 21u30

 •  
 • 1/09/2022
 • 8/09/2022
 • 15/09/2022
 • 22/09/2022
 • 29/09/2022
 • 06/10/2022
 • 13/10/2022
 • 20/10/2022
 • 27/10/2022
 • 4/11/2022

*Deze Mastermindsessies zijn gratis, maar maak met jezelf de commitment om elke sessie aanwezig te zijn en voluit te gaan!

*Deze Mastermind zal doorgaan in een kleine groep van 4 tot max 8 deelnemers.

Over het boek 'Keer je leven om'

Dit boek is een uitnodiging om zelf aan het stuur van je leven te gaan zitten, elke dag opnieuw! Om zelf je bestemming te bepalen, ook al loopt de weg ernaartoe over hobbelige paden of moet je soms door de modder. Iedere pagina is een stukje van die route. Iedere pagina ademt liefde en de vurige hoop dat je het stuur vastgrijpt en gas geeft. Want dit is ook voor jou mogelijk! We rijden allemaal op een bepaald moment door de modder, of stoten op een wegblokkade, of worden opeens omgeleid via andere wegen. En soms parkeert het leven je op de pechstrook, zo voelt het tenminste. Allemaal waar. Volg de route en blijf rijden. Je zult enorm versteld staan van wat er om de hoek ligt of aan de horizon verschijnt!

Eén van Inge haar talenten is om de ingewikkelde theorie van de kwantumfysica te vertalen naar een taal die iedereen begrijpt én kan toepassen in zijn of haar eigen leven. En daar is ze met dit boek meer dan grandioos in geslaagd.

Maak je klaar om ondergedompeld te worden in een bad vol positiviteit!

Een Mastermind groep bestaat uit mensen die gelijkwaardige doelen en ambities hebben. Het is een groep van mensen die elkaar helpen en die toegewijd zijn om zichzelf te verbeteren. Daarnaast zijn ze  vastberaden om hun doelen te verwezenlijken.

Elke sessie gaan wij aan de slag met de verschillende oefeningen  uit het boek ‘Keer je leven om’. Dit onder begeleiding van mezelf, Hannelore Pante, als moderator

Wie is Hannelore?

Als een hervormd zelf-saboteur weet ik hoe frustrerend het kan zijn om vast te blijven zitten in een comfortzone die alles behalve goed aanvoelt.
Je ziet geen uitweg en gelooft dat je gedoemd bent om de rest van jouw leven in jouw huidige omstandigheden en resultaten vast te zitten. De pogingen die je reeds hebt ondernomen om betere resultaten neer te zetten waren tot op heden tevergeefs.

MAAR.. Het kàn ook ànders!

Na mij reeds 6 jaar te verdiepen in de kracht van onze menselijke geest en mij te laten omringen door de beste coaches en mentors kan ik jou vandaag met m’n hand op het hart zeggen dat jij jouw toekomst niet hoeft te laten bepalen door jouw verleden.

Dat jij ongeacht de resultaten die jij vandaag hebt staan in jouw leven de toekomst van jouw dromen kan creëren. Ook al weet je vandaag misschien nog niet concreet hoe je wil dat die toekomst eruit ziet of mis je vandaag het geloof dat dit werkelijk kan.

Vandaag werk ik elke dag opnieuw keihard om een leven uit te bouwen volgens mijn normen en waarden.

Doen er zich nog steeds uitdagingen voor in m’n leven? Oh, absoluut! Heb ik nog te kampen met negatieve emoties? Zeer zeker! Maar dankzij m’n kennis en ervaring weet ik vandaag wat ervoor nodig is om dicht bij mezelf te blijven, m’n grenzen te stellen, goed voor mezelf te zorgen, te luisteren naar datgene wat ik het meeste nodig heb en m’n doelen daar op af te stemmen.

Praktisch

 • De Mastermind gaat door online via Zoom. Bij inschrijving krijg je een unieke link toegestuurd waarmee jij jou gedurende 10 weken kan aanmelden voor elke sessie.
 • Een Mastermind gaat door wanneer er een minimum van 4 deelnemers zijn. Om zo goed mogelijk overzicht te kunnen bewaren en elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven laat ik max 8 deelnemers toe in een groep.
 • We gaan van start met een introductiesessie. Hier is nog geen boek voor nodig. Vanaf de 2de sessie gaan we aan de slag met de oefeningen die in het boek ‘Keer je leven om’ staan, zullen er ervaringen gedeeld worden met elkaar en zal ik waar nodig begeleiden.
 • De Mastermind is GRATIS! Het boek dien je wel zelf aan te kopen. Deze is beschikbaar in paperback versie (25 euro) of e-book versie (6,99 euro) via www.ingerock.be.
 • Ook al kost deze Mastermind geen geld, toch vraag ik van jou jouw meest belangrijke investering en dat is jouw tijd & aandacht. Gun het jezelf dan ook om voluit te gaan tijdens deze 10 sessies zodat jij het maximale uit deze Mastermind kan halen! Ik beloof jou alvast dat ik voluit zal gaan om jou zo goed mogelijk te begeleiden op jouw pad van persoonlijke groei en dat je gedurende deze 6 sessies mijn onverdeelde tijd & aandacht krijgt!

De hoofdstukken

 1. Klaar? Start!
 2. Wanneer is genoeg, echt genoeg?
 3. Stress als energielek.
 4. Je ziel schreeuwt.
 5. Van ambitie naar betekenis.
 6. Je programmering draait je in de soep.
 7. Omstandigheden zijn niet wat ze lijken.
 8. Emoties als wegwijzer.
 9. Verbind je geest met je hart.
 10. Wandel je toekomst binnen.
 11. Tot slot.

De eerst geplande Mastermind groep gaat van start op donderdag 17/02/2022 om 20u.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>