fbpx

Ben jij klaar om vanaf nu

je doelen wél te behalen?

Tackel vanaf nu elke hindernis die op je pad komt!

E-book ‘Overwin elk obstakel’

Maak komaf met de 6 meest voorkomende obstakels op weg naar jouw doel.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een doel voor ogen..

 • 5 kilo afvallen
 • 8u per nacht slapen
 • op tijd stoppen met werken
 • meer quality time voor je partner en je kinderen
 • je frustraties minder uitwerken op je geliefden
 • je spaarrekening doen groeien
 • op zoek gaan naar de job van je dromen

Vol goeie moed begin je met de eerste actiestap richting dat doel..

En voor je het weet komt een bepaalde hindernis op je pad die ervoor zorgt dat jij niet slaagt in je opzet en jezelf gaat saboteren.

Weet dat je niet alleen bent en dat het voor ons als mens vaak ontzettend moeilijk is om onze doelen te bereiken en nieuwe gewoonten aan te leren. Ons brein is namelijk zo ontworpen dat het er alles aan doet om ons veilig te houden op de plek waar we nu zijn, binnen onze comfortzone. Ook al zijn we niet tevreden met de resultaten binnen die comfortzone.

En wanneer wij een stap buiten de comfortzone willen zetten, dan komen er obstakels op ons pad.

Belangrijk is dat jij leert hoe je met die obstakels kan omgaan en vooral hoe je ze kan overwinnen!

Eens je dit onder de knie hebt word jij onstopbaar en ga jij jezelf verbazen!

Download NU het e-book ‘Overwin elk obstakel’

En tackel vanaf nu elke hindernis die op je pad komt!


Dat wil ik!

Wat zal je te weten komen?

 • Wanneer de beste moment is om te beginnen met het ondernemen van actie.
 • Wat VANDAAG een noodzakelijk element is om je doel te behalen.
 • Wat het nut is van falen.
 • Wat je kan leren uit je fouten.
 • Of je beter grote of kleine doelen voorop stelt.
 • Je zal effectieve doelen leren bepalen.
 • Waar je vandaag onmiddellijk mee moet stoppen.
 • Hoe je effectieve actiestappen kan nemen.
E-book ‘Overwin elk obstakel’

Maak komaf met de 6 meest voorkomende obstakels op weg naar jouw doel.

Als een hervormd zelf-saboteur weet ik als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om vast te zitten in een comfortzone die alles behalve goed aanvoelde.

Mijn manier van leven en denken bezorgde me stress, angst, paniekaanvallen en énorm veel zelftwijfel. Het zorgde ervoor dat ik m’n grens niet kon aangeven en constant anderen aan het pleasen was. Ik was slachtoffer van m’n omstandigheden en had m’n leven totaal niet zelf in handen. 

Tot m’n eigen grootste ergernis heb ik jarenlang gestruggeld om hier komaf mee te maken, maar jaren lang zonder resultaat.

 • Ik heb jarenlang gekampt met het jojo-effect;
 • Heb vastgezeten in een job die me veel zekerheid gaf, maar me diep ongelukkig maakte;
 • Heb m’n eigen relaties lang gesaboteerd;
 • Ben tegen een burn-out aangelopen.

Eén ding heb ik mezelf steeds beloofd en dat is dat ik nooit zou opgeven vooraleer ik een methode voor mezelf had gevonden die me kon helpen om een leven uit te bouwen volgens mijn eigen waarden en normen en niet volgens de normen van m’n omgeving en de maatschappij. 

Door jarenlang onderzoek, trial & error, mij te laten omscholen tot mindset coach & mind expert en zelf ook begeleid te worden door de beste coaches en mentors heb ik vandaag deze methode ontwikkeld en ben ik er énorm op gebrand om deze met jou te kunnen delen zodat ook jij een mindset kan creëren die vóór jou werkt ipv tegen jou!

Vandaag werk ik elke dag opnieuw keihard om een leven uit te bouwen volgens mijn normen en waarden. Doen er zich nog steeds uitdagingen voor in m’n leven? Oh, absoluut! Maar dankzij m’n kennis en ervaring weet ik vandaag wat ervoor nodig is om dicht bij mezelf te blijven, m’n grenzen te stellen, goed voor mezelf te zorgen en te luisteren naar datgene wat ik het meeste nodig heb.

Testimonials

Zij gingen jou reeds voor


Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op mijn gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben.
Liefs
Olivia
Olivia
Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.
Tasha
Tasha
Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.
T.
T.
Hannelore heeft me geleerd dat het ego vooral uit angst bestaat en dat je zelf jouw keuzes moet maken en niet moet rekening houden met wat anderen daarvan denken.
Martine
Martine
Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar teachings krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar teachings gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore
Kristin
KristinBe.Me.l
Previous
Next

E-book ‘Overwin elk obstakel’

Maak komaf met de 6 meest voorkomende obstakels op weg naar jouw doel.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>