fbpx

CREËER DE MOED OM

VOLUIT TE DURVEN LEVEN


Dat wil ik!

Je verleden of éénder welke omstandigheid die je vandaag hebt staan
hoeft jouw toekomst niet te bepalen!

250 +

mensen ontvangen m’n mails

100 +

mensen vooruit geholpen

1 000 +

worden dagelijks geïnspireerd via socials

 • Ga voor een onwrikbaar zelfvertrouwen
 • Zet je beste resultaten óóit neer
 • Creëer een ijzersterke mindset
 • Word goed in ‘voelen’ en leer de richting van je hart volgen
 • Vergroot je positieve impact op de wereld, vertrekkend vanuit jezelf


MAAK EEN AFSPRAAK

Wat zou er gebeuren moest je kunnen stoppen met jezelf tegen te houden en je vanaf nu alle resultaten zou kunnen creëren die je écht wil?

Laten we er geen doekjes om winden. 

Jij weet goed genoeg dat er resultaten zijn in je leven die je liever anders zou willen. Misschien heb je nog niet echt een idee hoe dat ànders er zou uitzien, maar er zijn sowieso resultaten waar je het liefst gewoon komaf wil mee maken en die jou van tijd tot tijd énorm frustreren. Die ervoor zorgen dat jij jezelf soms kotsbeu kan worden. 

Geloof mij, ik ben daar ook geweest en dat is helemaal oké en ook volledig normaal!

Ieder van ons leeft namelijk in een gigantische dualiteit. Het éne deel (onze hersenen) wil ons veilig binnen onze comfortzone houden en vast houden aan alles wat bekend is, ook al maakt het ons dood ongelukkig en het andere deel (onze ziel) wil vooruit! Wil groeien! Wil elke dag een beetje beter worden. 

 Grote kans dat je zelf al hebt ervaren hoe deze dualiteit in jezelf jou kan wakker houden en jou kan uitputten. Wanneer je hier niet mee leert omgaan houdt het jou tegen om écht te leven. 

Je volle potentieel bereiken is moeilijk.

“WORD DE LEIDER VAN JE EIGEN LEVEN”

maakt het simpel.

Ik wil brutaal eerlijk met je zijn. 

Het wordt niet gemakkelijk! En wanneer je zelf al eens een goed voornemen hebt gehad met Nieuwjaar of een nieuwe gewoonte hebt trachten te implementeren in je leven dan weet je hoe moeilijk het kan zijn en hoe gemakkelijk het is om op te geven. 

MAAR.. Er bestaat een methode! Een zeer simpele (niet gemakkelijk) methode die jou stap voor stap kan begeleiden om het gedeelte van je hersenen die jou veilig wil houden te slim af te zijn en de richting van je ziel te leren volgen. 

Deze methode zorgt ervoor dat jij de leider van jouw leven kan worden.

Grote kans dat je jou in één of meerdere stellingen herkent.

 • Ik vraag me af voor wie en waarom ik het eigenlijk allemaal doe.
 • Ik heb het gevoel dat ik m’n leven totaal niet in handen heb en word geleefd.
 • Ik doe de dingen omdat ik denk dat ze van mij worden verwacht of omdat ik het ooit zo heb geleerd, zonder mezelf af te vragen of het dat is wat ik werkelijk wil.
 • Als ik heel eerlijk mag zijn met mezelf zijn er bepaalde resultaten vandaag waar ik niet zo tevreden mee ben.
 • Naar de buitenwereld toe lijk ik alles voor elkaar te hebben, maar toch heb ik geen vervulling en haal ik weinig voldoening uit m’n dagdagelijkse bezigheden.
 • Ik voel mij soms schuldig wanneer ik mezelf op de eerste plaats wil zetten.
 • Er zijn weinig mensen die weten wie ik écht ben en heb vaak het gevoel een rolletje te ‘moeten’ spelen.
 • Ik heb van jongsaf aan het gevoel dat ik er niet bij de massa hoor. Ik voel me tegendraads. Ik ben een echte zalm (zalmen zwemmen tegen de stroom in :-)). Hierdoor voel ik me vaak een vreemde eend in de bijt en eenzaam.
 • Ik heb moeite om mezelf te zijn, want heb een bepaalde angst dat die persoon niet aanvaard zal worden door m’n omgeving.
 • Ik leef niet volgens de regeltjes van de maatschappij. Ik zie mensen rondom mij een leven opbouwen wat ik niet wil. Ik weet nog niet echt duidelijk wat ik wél wil. Wanneer ik het wel weet, mankeer ik het geloof in mezelf dat ik dit leven werkelijk kan creëren.
 • M’n omgeving is er vaak als eerste om me gek te verklaren en te zeggen dat ik beter realistisch zou zijn.
 • Ik mis het geloof in mezelf dat het anders kan.
 • M’n angst om te blijven vast zitten is groter geworden dan m’n angst om te springen.


Ik ben klaar om te springen!

Als een hervormd zelf-saboteur weet ik als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om je leven niet in handen te hebben

Ik ben altijd iemand geweest die een continue drang voelde om tegen de stroom in te zwemmen. Al snel was voor mij duidelijk dat de principes die ik tijdens m’n opvoeding en door de maatschappij had meegekregen over wat ‘geluk’ en ‘succes’ betekenen niet goed voelden voor mij. 

Om die reden ben ik continu op zoek gegaan naar m’n eigen pad en m’n eigen methode om persoonlijk succes te kunnen bereiken en een leven op te bouwen die goed voelde. 

Na veel vallen en opstaan, zwarte sneeuw te hebben gezien en mezelf héél vaak te hebben tegen gekomen mag ik vandaag zeggen dat ik heb kunnen losbreken van een identiteit die zichzelf niet goed genoeg vond en geloofde dat ze niks kon afmaken. 

Vandaag heb ik een identiteit opgebouwd met een onwrikbaar zelfvertrouwen en met de nodige discipline om elke dag opnieuw actie te ondernemen om mijn wereld elke dag een beetje beter te maken. Hierdoor maak ik niet alleen een positieve impact op m’n eigen leven, maar ook op de mensen rondom mij. 

Vandaag is het mijn passie om eender wie ervoor open staat en bereid is zélf het nodige werk te verrichten te helpen om hetzelfde te kunnen verwezenlijken.


MAAK EEN AFSPRAAK

Olivia
Olivia Lees verder
Zeer aangenaam verrast over je aanpak en het voelen en weten dat we niet alleen zijn en niets alleen hoeven te doen. Voelde meteen een klik en was meteen op mijn gemak als jouw coachee. Bedankt daarvoor! Hop naar een nog betere versie van onszelf, ons meer bewust van wat we in ons hebben.
Liefs
T.
T. Lees verder
Jouw enthousiasme en passie voor de job is zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat je als persoon zeer op je gemak voelt bij jou. Dank je wel hiervoor. Dit is niet altijd en overal zo vanzelfsprekend.
Kristin
Kristin Lees verder
Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar teachings krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar teachings gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore
Tasha
Tasha Lees verder
Deze dame inspireert me. Niet alleen om anders tegen de dingen aan te kijken, zodat ik niet vast kom te zitten in dezelfde gedachtengang, twijfels of angsten. Ze is ook razend enthousiast om elke keer opnieuw met een luisterend oor te coachen. Mij door jou laten coachen doet me steeds creatiever worden om op een andere manier een oplossing te zoeken en niet steeds tegen dezelfde muren aan te lopen.
Martine
Martine Lees verder
Hannelore heeft me geleerd dat het ego vooral uit angst bestaat en dat je zelf jouw keuzes moet maken en niet moet rekening houden met wat anderen daarvan denken.
Cindy
Cindy Lees verder
Als je op een bepaalt punt in je leven de bomen door het bos niet meer ziet, als alles je teveel wordt en je jezelf niet meer herkent moet je bij Hannelore zijn. Samen met jou gaat ze op pad en laat ze je zelf de weg terugvinden. Enige vereiste is dat je bereid bent met jezelf aan de slag te gaan. Een topmadam met een duidelijke visie en missie.
You ‘Rock’ Hannelore!

Elke positieve verandering die jij wil teweeg brengen in de wereld vertrekt vanuit jezelf!

 • Leer je volle potentieel kennen & benutten.
 • Word die zelfzekere persoon die zonder schroom voor z’n doelen gaat.
 • Word een liefdevollere partner, ouder, collega, zoon/dochter, baas, …
 • Leer in verbinding gaan met anderen vanuit jouw kern, vanuit de persoon die je werkelijk bent.
 • Leer jezelf toelaten om die mooiere toekomst te bouwen.
 • Geef je zelfvertrouwen een GIGA-boost en word jouw versie 2.0.
 • Ontdek de kracht van betekenis en vergroot jouw impact op de wereld.
 • Leer surfen op de golven van het leven en leer op zo’n manier met uitdagingen omgaan dat ze jou niet meer tegenhouden.

Wat mag je verwachten?


Online Studentenplatform

Elke week krijg je toegang tot nieuwe teaching videos met waardevolle tools & inzichten. Bij elke video horen effectieve oefeningen die je zullen helpen om de inzichten en tools die je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Gedurende 3 maand komt elke week een nieuwe teaching vrij.


2-wekelijkse support calls

Wat als je vast loopt? Of wat als je moeite hebt om de oefeningen die ik jou meegeef in de praktijk te gaan toepassen en ergens tegenaan loopt? Wel, hiervoor zijn de support calls bedoelt. Elke 2 weken komen we samen en sta ik paraat om jou te coachen en te begeleiden waar nodig. Dit  betekent dat je me altijd naast je hebt staan bij elke stap die je neemt, wat ervoor zorgt dat je er nooit alleen voor hoeft te staan.  Je krijgt gedurende 6 maand toegang tot deze support calls.


6-maandelijkse live bijeenkomsten

Verbinding en mensen samen brengen is voor mij gigantisch belangrijk. Uit ervaring weet ik dan ook dat het van cruciaal belang is om een ondersteunende omgeving van gelijkgestemden rondom je te hebben die jou aanmoedigen en je beste cheerleader zijn. Ik wil jou die omgeving kunnen bieden. Om die reden komen we 2-maandelijks samen en worden er workshops of themadagen georganiseerd met de focus op mindset en die bijdragen tot jouw groei. 


Hechte community

Niet enkel live zet ik in op connectie, maar zeker ook online. Gedurende het ganse programma dat je gaat volgen werk ik met verschillende manieren om ervoor te zorgen dat jij op een duurzame manier kan connecteren met anderen die het programma volgen indien je dit wenst. Enkele manieren waarop dit zal gebeuren is oa door een besloten FB-groep en een buddy-systeem. Dit met slechts één doel : jouw kans op slagen vergroten!


MAAK EEN AFSPRAAK

De modules

01

Bepaal je startpunt

Uiteraard gaan we van start met het begin. Waar je vandaag bent. Je zal voor jezelf een inventaris opstellen en zien waar jouw denken vandaag is en hoe het komt dat je vandaag bepaalde resultaten wel of niet hebt staan in je leven.
Belangrijk : Wat je resultaten vandaag ook zij, het maakt NIKS uit. Wat van groot belang is dat je bereid bent om stappen te zetten. Jouw verleden hoeft dan ook niks te zeggen over hetgeen jij in de toekomst kan bereiken.

02

Neem je kracht in eigen handen

In deze module hebben we het vooral over je verantwoordelijkheid leren claimen. Want pas wanneer je dit kan en jezelf uit een bepaalde slachtofferrol kan halen, neem je jouw kracht in eigen handen en kan je stappen beginnen zetten richting een betere toekomst en naar dat volgende level doorgroeien. EERDER NIET! Je leert ook dat er een groot verschil is tussen schuld & verantwoordelijkheid, want je hoeft absoluut geen schuld te hebben aan alle negatieve omstandigheden die jij reeds hebt doorstaan. Pas wanneer je verantwoordelijkheid claimt, ongeacht het feit of je schuldig bent of niet, kan je nieuwe resultaten creëren.

03

Een nieuw verhaal schrijven

Op basis van de inventaris die jij voor jezelf hebt opgemaakt zien we wat je liever niet meer wil in je leven en leer ik jou om de brug te maken naar wat je in de plaats wil. Je maakt je missie helder en ik help jou om voor jezelf een leven uit te bouwen op jouw eigen manier en het pad van betekenis te kiezen. Op die manier maak jij een grotere impact op jouw omgeving.

04

Van idee naar realiteit

Tegen dat je aan dit module aanbeland bent heb jij je visie reeds helder gemaakt en is het duidelijk geworden voor je op welke manier jij betekenis in de wereld wil zetten en hoe je een impact wil maken op je omgeving. Maar dan zijn we er uiteraard nog niet. Wanneer je een idee effectief in realiteit wil neerzetten is er een heel simpel en effectief proces die je zal volgen die het jou mogelijk maakt om naar dat volgende level door te groeien. Ik geef je dit proces en begeleid je hier stap voor stap bij.

05

Wat jou tegen houdt

Niks gaat zonder slag of stoot. En ik kan jou nu al garanderen dat wanneer jij zal groeien doorheen ‘Word de leider van je eigen leven’ dat je jezelf sowieso verschillende keren zal tegenkomen en jij jezelf zal willen tegenhouden om effectief stappen te zetten. Dit is dan ook de reden waarom deze laatste module zeker niet mag ontbreken en misschien zelfs de belangrijkste module van allemaal is. Dankzij deze module ga jij stoppen met jezelf te saboteren, stoppen met uitstelgedrag en te leren doen wat nodig is, zonder dat er allerhande excuses de kop op zullen steken (je weet ongetwijfeld wel waarover ik het heb :-)).

Ik wil dat jij slaagt. Dat jij je doelen kan bereiken die je voor ogen hebt.

Ik zal alles geven wat ik in me heb om jou hierbij te kunnen helpen.


MAAK EEN AFSPRAAK

Wacht niet meer langer. Er komt geen perfecte moment. Het is aan jou om momentum te creëren en éindelijk de moed te hebben om voluit te durven leven.

Klaar om de belangrijkste investering te maken die je maar kan maken?

Online studentenplatform met wekelijkse nieuwe teachings + praktische oefeningen gedurende 3 maand
2-wekelijkse support calls gedurende 6 maand
2-maandelijkse live bijeenkomsten
Een hechte community en een veilige plek om 100% jezelf te kunnen zijn


MAAK EEN AFSPRAAK

Kan ik op eender welk moment met dit programma starten?

Ja, dat kan! Vanaf de moment dat jij beslist om van start te gaan, starten jouw 6 maand support en krijg jij wekelijks een nieuwe video of tool in jouw online leeromgeving waar jij mee aan de slag kan. 

Wanneer vinden de support calls plaats?

De support calls vinden plaats 2-wekelijks op dinsdagavond om 20u. Dit is online via Zoom.

Wat als ik de dinsdagavond reeds plannen heb en er niet live bij kan zijn?

Dat is op zich geen enkel probleem. Support calls worden telkens opgenomen en enkele dagen erna opgeladen op het online platform wat ervoor zorgt dat jij op eender welk moment (opnieuw) kan kijken.

Wat als ik een vraag heb die ik wil aanbrengen op een support call, maar niet aanwezig kan zijn?

Je hebt telkens de mogelijkheid om vooraf aan de support call jouw vragen door te mailen. Deze worden dan op de eerst volgende support call behandeld. Wanneer je er dus zelf niet bij kan zijn, dan kan ik toch nog aan de slag met jouw vraag en kan jij m’n antwoord bekijken wanneer het jou uitkomt.  facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Wat zijn de data voor de live bijeenkomsten?

Er wordt telkens een nieuwe datum vastgelegd na een live dag. Eens je jou aanmeld voor het ‘Word de leider van je eigen leven’-programma krijg je de eerste datum toegestuurd indien deze reeds bekend is. Hier geldt het hetzelfde als bij de support calls. De teachings die gegeven worden op de live dagen worden eveneens opgenomen en kan je achteraf bekijken op je studentenplatform. 

Wat als ik niet op een live dag aanwezig kan zijn?

Ik wil het uiteraard zoveel mogelijk aanmoedigen om hierop aanwezig te zijn, want hier zit een heel grote kracht in. Het kan natuurlijk altijd zijn dat dit niet lukt. In dat geval worden sowieso alle teachings die gegeven worden op zo’n live dag opgenomen en deze kan je achteraf nog bekijken op je studentenplatform. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>