fbpx

Wil jij dat mensen zoveel mogelijk op jou kunnen bouwen?

Je kent het wel..

Je bevindt je bij een groep mensen of een individu en je hebt het gevoel dat door de negativiteit van de ander de energie precies letterlijk uit je gezogen wordt wat ervoor zorgt dat je futloos en moe thuis komt van dat gesprek of dat bezoek.

En als je eerlijk mag zijn met jezelf moet je toegeven dat wanneer je zelf een drukke, stressvolle dag hebt gehad vol to-do’s of wanneer je zelf met een bepaalde uitdaging/moeilijkheid te maken hebt, jij ook niet altijd de meest plezante en frivole persoon in de kamer bent.

Eerst en vooral..

Da’s helemaal oké! 

We kunnen niet constant op een hoge vibe leven en er komen nu eenmaal uitdagingen op ons pad die ervoor zorgen dat we wankelen, net iets gefrustreerder, net iets meer kortaf of net iets negatiever zijn dan we zouden willen.

Maar laat ons eerlijk zijn ..

  • Zou ook jij niet willen dat mensen zoveel mogelijk op jou kunnen bouwen?
  • Dat wanneer je geliefden bij jou in de buurt zijn, je zoveel mogelijk met volle aandacht bij hen kan zijn?
  • Je voor de mensen rondom je een veilige en ondersteunende omgeving kan creëren waar ze zichzelf kunnen zijn en gehoord worden? 

 

Dát is het principe van de 'zuurstoftank'

Een zuurstoftank zorgt er namelijk voor dat wanneer mensen erbij in de buurt komen zij hun batterijen kunnen opladen en daarna terug verder kunnen om met de uitdagingen van deze moderne wereld om te gaan. 
 
Uiteraard.. Niemand is perfect. Iedereen valt wel eens uit z’n rol, heeft wel eens een moeilijke dag waarop we er niet in slagen om dit principe voor onszelf te gaan toepassen. 
 
Door het toepassen van enkele krachtige principes en technieken kan je er echter wel voor zorgen dat je jouw positieve impact op je omgeving zo groot mogelijk kan maken. 
 
Deze technieken geef ik je heel graag mee in m’n gloednieuw gratis webinar ‘Word een zuurstoftank voor je omgeving’. 

Wat zal je te weten komen tijdens dit webinar?

Ben je klaar om het heft in eigen handen te nemen en een positieve impact te maken?

Jouw verleden hoeft jouw

toekomst niet te bepalen!

Wat in dit webinar aan bod zal komen zijn principes en inzichten waarvan ik geloof dat élk kind dit zou moeten leren op school. Het zijn basisregels om een goed leven te kunnen leiden en diepere connecties met jezelf en anderen te kunnen aangaan.  Ik gun het jou uit de grond van m’n hart om dit te kunnen leren en de inzichten te kunnen toepassen in jouw eigen leven.

Jij hoeft geen genoegen te nemen met jouw resultaat vandaag!

Ongeacht jouw leeftijd ..

Ongeacht jouw achtergrond ..

Ongeacht jouw diploma …

Waar jij vandaag ook staat, het maakt niks, maar dan ook niks uit!

De wil om vooruit te komen en een open mind voor nieuwe ideeën volstaat om je leven vanaf vandaag 180° te kunnen draaien en ik gun het je van harte dat je die kans met beide handen zal grijpen en met volle overtuiging bereid bent om het vanaf vandaag ànders te gaan doen! Want geloof mij als ik je zeg : Je hebt amper een idee hoe groot je impact kan zijn op je omgeving!

Testimonials

Zij gingen jou reeds voor

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>